Draksler: Lev me zvao dok sam bio na času istorije

Mladom fudbaleru Šalkea zvono na telefonu bilo utišano, Lev mu na kraju ostavio poruku u govornoj pošti, kojom ga je obavestio da se nalazi na širem spisku igrača za Evro

  • 0

Mladi fudbaler Šalkea i kandidat za odlazak na prvenstvo Evrope Julijan Draksler (18) otkrio je da nije mogao da se javi na telefonski poziv selektora Nemačke Joakima Leva - jer je bio na času istorije.

Draksler je kazao da mu je zvono na telefonu bilo utišano, tako da mu je Lev na kraju ostavio poruku u govornoj pošti, kojom ga je obavestio da se nalazi na širem spisku igrača za Evro.

- Moram da budem iskren, nisam očekivao poziv. Kada sam izašao na veliki odmor, video sam da imam poruku od selektora. Ovo je velika čast za mene, potrudiću se da pružim maksimum - rekao je Draksler.

Budući da se uskoro završava školska godina, Draksleru ne bi trebalo da bude problem da sa ostatkom reprezentacije uskoro otputuje na pripreme na Sardiniju.

Draksler je ove sezone za Šalke odigrao 45 utakmica i postigao pet golova. Konačan spisak fudbalera koji će predstavljati Nemačku na EP-u selektor Lev objaviće 29. maja.

Nemačka će na EP-u igrati u grupi sa Holandijom, Portugalom i Danskom.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA