Vučić čestitao Đokoviću: Nastavite da ispisujete istoriju tenisa!

Premijer Srbije izrazio nadu da će najbolji teniser sveta nastaviti da ispisuje istoriju tenisa

  • 13
Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Ðokoviću osvajanje šeste titule šampiona na Australijan openu u Melburnu, istakavši da je srpski teniser još jednom dokazao da su upornost i predan rad siguran put do uspeha.

- Čast mi je da vam čestitam osvajanje šeste titule na Australijan openu. Nadam se da ćete i dalje ispistivati stranice istorije tenisa - napisao je Vučić Đokoviću na Tviteru.

U zvaničnoj čestitki, srpski premijer je izneo očekivanja da će ovo biti još jedna uspešna godina za Đokovića.

- Ako se po jutru dan poznaje, i ova godina će biti jedna u nizu u kojoj ćete ispisati nove stranice istorije tenisa - napisao je Vučić u čestitki.

Premijer je dodao da mu je čast da Ðokoviću, u ime vlade i građana Srbije, uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja šeste titule na Australijan openu.

Čestitku najboljem teniseru sveta uputio je i predsednik Tomislav Nikolić.

- Ponovo je dokazao da je najbolji teniser sveta i primer svima u Srbiji, kako se željom, radom i verom u sebe može doći, a u njegovom slučaju i dugo održati na vrhu - ističe se u čestitki.

Zaređale su se čestitke. Oglasio se i gradonačelnnik Beograda Siniša Mali.

- U ime grada Beograda i u svoje lično ime, čestitam ti na fantastičnoj igri u toku čitavog Otvorenog prvenstva Australije, koja te je dovela do ubedljive pobede i u finalu. Na završnici Melburna nismo ni očekivali drugačiji ishod, jer si nas navikao na visestruki sampionski niz - navodi se u čestitki gradonačelnika.

Đokoviću je čestitao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

- Sjajnom igrom i fantastičnom pobedom svim ljubiteljima sporta, i u Republici Srpskoj, priuštili ste nezaboravne trenutke, i sve nas, koji za Vas navijamo, još jednom učinili ponosnim i srećnim. Želim Vam puno sportske sreće, uspeha i pobjeda - navedeno je u Dodikovoj čestitki.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vera

    31. januar 2016 | 14:35

    Neverovatno je ovo glumatanje Vucicevo kada se obraca Noletu sa Vi?!Muka mi je! Nole jeste car ,ali njegova velicina je u tome sto je jednostavan !

  • Saša

    31. januar 2016 | 14:36

    Bez tebe nebo uspeo

  • Jeretik

    31. januar 2016 | 15:47

    Ma sta se ti mesas , koga briga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA