Radna zajednica Partizana moli: Andrija, pomozi našim porodicama!

Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira do finansijskog direktora, od spremačice do direktora Teleoptika, piše, između ostalog, u saopštenju.

  • 28

Posle čelnika FK Partizan, u proces ubeđivanja Andrije Živkovića da potpiše novi ugovor sa Partizanom, uključila se i radna zajednica. To su zaposleni u Partizanu koji brinu od stadionu, restoranu i svemu ostalom što nema veze direktno sa timom.

>>> Partizan prodao Nikolu Ninkovića, ali ne u Napoli!

Oni su se oglasili pismom u kojem mole Živkovića da pomogne Partizanu ali i njima da dobiju plate.

>>> Trujić opleo po crno-belima: Ljudi koji rade u Partizanu nisu ljudi!

-Zahvalni smo, međutim, i njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage da u teškom vremenu pomogne ovoj upravi da dug u proteklom periodu smanji za više od 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice budu obezbeđene jer je sigurnost i izvesnost osnov svakog dobrog rezultata.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Naše porodice su sa pravom zabrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

- Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan, a svi mi prolazni" navodi se u saopštenju radne zajednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ax

    2. februar 2016 | 00:13

    Nije lud da potpiše. Kao slobodan igrač dobit će tri puta unosniji ugovor vani.

  • Paralelni univerzum

    2. februar 2016 | 00:16

    Državna jasla da zavise od 20-ogodišnjeg momka? Beda i čemer...

  • Doka.cz

    1. februar 2016 | 23:55

    Jeb** ti,sta radi ova uprava,pa ovo je ludilo!Sad nagovaraju i pomocno osoblje da se oglasi,kao oni nesto znaju pa tumace ugovore!Pustite decka da zivi kako hoce,ovde drzava mora da reaguje,ovo ni Hitler ne bi radio ovom momku!!!Pa jel on kriv za katastrofalno stanje u nasem fudbalu,a do pre par meseci im je bio dobar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA