Kraljevo uzbudilo jednu od najboljih teniserki sveta! (FOTO)

Špankinje oduševljene Jelenom Janković

  • 4
Foto: TSS Foto: TSS

Kvota između 1,30 i 1,40 najbolje oslikava kole su šanse Srbije da iznenadi Španiju u Kraljevu, bez obzira na optimizam Jelene Janković i ostalih igračica Srbije. Činjenica da u Srbiji igraju peta teniserka planete Garbine Muguruza, zatim osma, Karla Suares Navaro, a kao trener dolazi i čuvena Končita Martinez pokazuje kakav će teniski spektakl biti predstojećeg vikenda.

Dakle, Končita Martines, Garbinje Mugurusa, Karla Suares Navaro, Lara Aruabarena i Ludres Dominges Lino, ne beže od uloge favorita, Muguruza je čak osim najave meča uspela i da podeli komplimente gradu domaćinu meča Svetske B grupe Federejšn kupa.

Muguruza je spremna i nada se da će njena ekipa na kraju slaviti.

- Veoma sam uzbuđena, prvi put sam u Kraljevu. Pripremamo se za težak vikend posle kojeg ćemo, nadam se, slaviti. Moj cilj je da budem konstantna i ove godine, mislim da će biti dosta teže braniti bodove, nego prošle godine kada sam ih osvajala. Na papiru mi imamo bolje igračice, ali Fed kup je specifično takmičenje. Koja ekipa bude došla do tri boda slaviće. Mi smo po ta tri boda došle. I hoćemo da se kao pobednici vratimo kući - napomenula je Garbine Muguruza, koja se u sredu pohvalila fotkom sa doručka u Kraljevu.

Končita Martines je istakla da od Jelene Janković preti najveća opasnost, ali ne treba zaboraviti ni ostale srpske igračice.

- Srpkinje imaju dobru ekipu, predvodi ih Jelena Janković koja je izuzetno iskusna igračica, bila je nekada prva na svetu. Znate, uvek je teško kada igrate daleko od kuće jer onda nemate pravo da birate podlogu, loptice. Ipak, mi smo profesionalci, doputovale smo da bismo dale sve od sebe i da na kraju vikenda budemo pobednici. Jelena je jedna od najboljih na svetu, znamo dobro šta sve ona može na terenu, ali mlade igračice su posebna opasnost.

Foto: TSS Foto: TSS

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA