NAPRAVLJEN PRVI KORAK: Početak kraja nameštaljki u Srbiji?

Verujete li da će promena u srpskom fudbalu biti sprovedena do kraja?

  • 4
Mito i korupcija, sudija, fudbal Foto: AP/Tanjug, Freeimages.com/just4you

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će organizovati sastanak sa predstavnicima MUP-a Srbije, na kome bi se iniciralo formiranje zajedničkog tela, koje bi kontrolisalo ragularnost takmičenja.

"U vezi sa sumnjama u regularnost određenih utakmica u nacionalnom prvenstvu, kao i u utakmicama Kupa Srbije, usvojen je zaključak da se sa predstavnicima MUP-a Republike Srbije organizuje sastanak, na kome bi se iniciralo formiranje zajedničkog tela, koje bi kontrolisalo regularnost takmičenja i to prvenstveno sa aspekta odnosa između klubova u takmičenju", navodi se u saopštenju posle sednice Odbora za hitna pitanja FSS.

Tužilaštvo je prethodne nedelje saopštilo da nije pronađen nijedan dokaz za nameštaljke u vezi sa pojedinim spornim utakmicama Superlige, a sada se spekuliše da je pod sumnjom jedan meč Kupa Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    3. februar 2016 | 19:09

    Уколико би се то остварило, комшије не да више не би били прваци, већ би се борили за опстанак или евентуално за средину табеле.

  • Crni

    3. februar 2016 | 18:28

    SMESNO SMESNO SMESNO......TOLE JOS NIJE OTISAO!

  • gregor

    3. februar 2016 | 23:04

    Sad se setili kad su pukle sve kombinacije a vecina prijateljskih klubova ispala i super lige a sudije su verovatno pod istragom,pa kao da oformimo telo da se vise ne namesta,ccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA