Dragan Milosavljević ponovo povredio ligamente kolena

Dragan Milosavljević nije bio u sastavu Albe protiv Milana, a razlog je povreda, saopštio je nemački klub

  • 9

Dragan Milosavljević nije bio u konkurenciji za sastav Albe u duelu protiv Armanija u Evrokupu a razlog je povreda ligamenata kolena. Nemački klub je na svom profilu na Tviteru šturo napisao da je Gagi povredio ligamente kolena, a uz to je dodat i tužni smajli.

- Ovde počinjemo sa tužnim vestima. Osim Gifrija i Tejlora i Milosavljević neće biti u Milanu zbog povrede. Ligamenti kolena - napisali su na Tviteru Albe uz tužni smajli koji ne nagoveštava da je situacija naivna.

Malerozni košarkaš je već jednom povredio ligamente kolena dok je igrao za Partizan, zbog čega je propustio gotovo celu jednu sezonu i to baš kada je pružao možda i najbolje partije u karijeri.

>>> NBA statistika bivšeg kapitena Partizana: Milosavljević na korak od tripl-dabla!

Počeo je i u Albi nedavno da pruža sjajne partije, bio je na ivici dripl-dabla pre nekoliko utakmica, a sada je ponovo doživeo povredu. Nadajmo se da ipak nije ona najgore vrste i da će Milosavljević uskoro ponovo na parket.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA