BARSA RAZNELA VALENSIJU SA 7:0! Mesi het-trikom stigao do 500 golova u karijeri! (VIDEO)

Barselona je već obezbedila plasman u finale, iako je odigrana samo prva utakmica Kupa Kralja

  • 6

Barselona igra fudbal sa druge planete! To je na svojoj koži mogla da oseti Valensija, koja je demolirana sa 7:0 u prvoj utakmici Kupa Kralja. Poigravali su se Lionel Mesi i Luis Suarez sa ekipom Gerija Nevila i naneli su im pravu katastrofu kakvu dugo nisu doživeli.

>>> Gvardiola dobio 200 miliona evra za transfere i kreće u nemoguću misiju!

Suarez je postigao četiri pogotka, dok je Mesi postigao het-trik. Mogla je prednost da bude i ubedljivija da je Nejmar na isteku poluvremena pogodio sa bele tačke.

Devetka Barse je posle samo 12 minuta dva puta zatresla mrežu Valensije. Posle toga je Mesi imao svoj šou golovima u 29, 59 i 74. miutu za novi het-trik ove sezone.

I nisu se Katalonci zaustavili na tome nego su nastavili da trpaju mrežu gostiju. Nemilosrdan je bio Suarez, koji je u 83. i 88. minutu postigao još dva gola i tako zapečatio pobedu i plasman u finale, iako je ovo bila samo prva utakmica i tek sledi revanš na Mestalji.

Pogledajte surovu dominaciju Barselone i uživajte u fenomenalnom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ama bre

    4. februar 2016 | 01:22

    Uf što mrzim epitete RAZBIO, RAZNEO, RAZMONTIRAO, PONIZIO, ODUČIO, OLEŠIO, RASPAMETIO, ODRŽAO ČAS itd.zar ne može lepo da se napise POBEDIO?! Inače sve čestitke Mesiju i drugovima na POBEDI! BRAVO MOMCI!

  • peacemaker

    4. februar 2016 | 01:18

    Auuuuuu bate!

  • Despa

    4. februar 2016 | 00:02

    Fudbal sa druge planete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA