Đurić promovisao Granta! (VIDEO)

Na promociji Izarelca, govorio i Dragan Đurić, ali izbegao priču o parama

  • 0

Partizan je predstavio svoju trenersku zvezdu - Avrama Granta. Izraelski stručnjak je predtsvaljen na konferencija za medije, a veliku pažnju privuklo je i pojavljivanje predsednika Dragana Đurića koji je prvi put javno govorio posle sukoba sa Krstajićem i Stanojevićem.

- Drago mi je što sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom. Uveren sam da mogu da pripremim tim za Evropu, ali i da nastavim tradiciju stvaranja mladih igrača - rekao je Grant, koji je sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao jednogodišnji ugovor.

Izraelski stručnjak je dodao da nije najbolje upoznat sa situacijom povodom smene njegovog prethodnika Aleksandra Stanojevića i rekao da ga zanima "isključivo teren".

- Moj posao želim da radim sa velikim zadovoljstvom i uzbuđen sam što ću voditi klub kojim ima tako impresivne navijače. Znam kako se oseća moj prethodnik, ali tako je to u našem poslu. Ja sam u Čelsiju stigao do finala Lige sasampiona, bio blizu titule, a na kraju morao sam da odem - istakao je Grant.

Predsednik Partizana Dragan Đurih pozvao je Upravni odbor kluba, igrače i navijače da se ne zadovoljavaju nizom titula u domaćem prvenstvu, jer je Partizanu, kako je naglasio, "mesto u Evropi".

- U Evropu idu organizovani i stabilni kluibovi, što mi jesmo, a Grantovim dolaskom započinjemo stvaranje evropske ekipe koja će biti značajan faktor u Ligi šamona. Neka nam je srećan današnji dan - poručio je Đurić.

Predsednik Partizana nije hteo danas da priča o finansijama. Đurić je najavio da će o detaljima Grantovog ugovora govoriti u ponedeljak na prozivci za prolećnu sezonu, kada će novoangažovani šef stručnog štaba odraditi prvi trening sa igracima.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA