Sjajna vest: Evropski kup u fudbalu na pesku UEFA poslala u Srbiju

Ada Ciganlija na leto će biti domaćin "beach soccer" spektakla

  • 5

Fudbal na pesku biće naredni veliki projekat Fudbalskog saveza Srbije.

>>> Naviknite se na njih, zavolećete ih: Futsal majstori ujedinili fudbalsku Srbiju za najveći spektakl u Evropi (FOTO)

Organizacijom prvenstva Evrope u futsalu Srbija se nametnula kao ozbiljan oslonac UEFA, koja je izabrala našu zemlju i kao domaćina Evropskog kupa u fudbalu na pesku.

- Fudbal na pesku je nova grana fudbala na čijem se razvoju i popularizaciji radi u okviru FS Srbije - rečeno je iz FSS.

>>> FSS: Nema više pomoći klubovima, ali ima za fondaciju "Tijana Jurić"

Predstojeće takmičenje bi trebalo da bude samo početak "beach soccer" kampanje u našoj zemlji i popularizacije ovog sporta.

- U tom cilju, na Adi Ciganliji će ove godine biti održan "Evropski kup" u periodu između 24. i 26. juna, a članovi Odbora za hitna pitanja podržali su opredeljenje o razvoju ove grane fudbala u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    4. februar 2016 | 12:29

    Ja imam osjećaj da nam ovi uvaljuju ove nebitne dogadjaje zato sto to niko normalan nece da finansira! Daj brale OLIMPIJADU ILI SVJETSKO PRVENSTVO U FUDBALU! Lako je napraviti stadione,samo daj,ahaaaa vidimo se!

  • Iguana

    4. februar 2016 | 14:13

    Jedino Svetsko prvenstvo u fudbalu al na soniju. Covece morali bi da naprave bar 10:12 vrhunskih stadiona u razlicitim gradovima, itd.. Bitno je da je puno sporta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA