"Plavac" Murinjo se radovao, "Crveni" Alonso izveštavao (VIDEO)

Vezista Reala sa klupe prenosio treneru dešavanja sa finala FA Kupa između njihovih bivših klubova Lverpula i Čelsija

  • 0

Danas su "kraljevi" Španije, ali ne zaboravljaju dane na Ostvru i klubove čiji su bili članovi i u kojima su bili miljenici navijača. Tandem iz Real Madrida, vezista Ćabi Alonso i trener Žoze Murinjo, su sa posebnom pažnjom pratili okršaj svojih bivših klubova Liverpula i Čelsija u finalu FA Kupa.

I jedan i drugi ne kriju da su i dalje veoma emotivno vezani za ova dva engleska kluba, pa su se ovoga puta našli na suprostavljenim stranama. Nisu mogli da gledaju meč jer je Real u tim trenucima imao prvenstveni okršaj sa Granadom. Ali, daleko od toga da su Alonso i Murinjo zaboravili na okršaj na "Vembliju".

U jednom trenutku Alonso svom treneru signalizira da je Endi Kerol postigao gol za Liverpul kojim je smanjio vođstvo Čelsija na 2:1. Alonsova grimasa Murinju sugerisala je ''da još nije gotovo''. Portugalcu nije bilo svejedno što je njegov bivši klub primio gol, pa je odmah počeo da se raspituje koliko je ostalo vremena do kraja utakmice.

Na kraju se radovao Murinjo, jer je ostalo 2:1 za Čelsi do kraja... Alonso nije imao sreće...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA