Zvezda prodala Jovanovića Zenitu iz poštovanja prema Gaspromu

Posle Grujića i Jovića, Zvezda će prihodovati novac i od prodaje talentovanog štopera

  • 28

Fudbalski klub Crvena zvezda pristao je da pusti Vukašina Jovanovića u Zenit, pre svega iz poštovanja prema zajedničkom sponzoru Gaspromu, ali igrač još uvek nije dogovorio uslove sa timom iz Sankt Peterburga, rekao je Tanjugu generalni direktor Zvezdan Terzić.

>>> Zvezda zvala Milijaša!

- Crvena zvezda se oko svojih uslova dogovorila veoma brzo sa Zenitom. Pre svega iz poštovanja prema našem zajedničkom sponzoru Gaspromu i velikoj želji Zenita da Jovanovića dovede u svoj klub. Nismo želeli da postavljamo dodatne uslove, kao što bi to bio slučaj da smo pregovarali sa bilo kojim drugim klubom - rekao je Terzić i dodao:

- Igrač i njegov menadžer još uvek pregovaraju sa Zenitom oko uslova. Nadamo se da će se sve završiti na zadovoljstvo sve tri strane - poručio je prvi operativac Zvezde.

Beogradski mediji pisali su da bi od Crvena zvezda od transfera mladog štopera prihodovala oko 2,5 miliona evra.

Podsetimo, čelnici iz Ljutice Bogdana u januaru su za Jovanovića odbili ponudu francuskog Bordoa od 2,5 miliona i 20 odsto od naredne prodaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MSM

    4. februar 2016 | 15:11

    Jadan Gasprom...morali smo da pazimo da im damo igrača,bisera, za povoljne uslove...ipak oni nemaju para i da se ne uvrede.....E kakvo debilno razmišlsjanje.Inače Zenitu je uvek bio problem da izdvoji i po 10 mil za nekog igrača...ali kad je Zvezda u pitanju,mi smo pažljivi,mi iz poštovanja malte ne poklanjamo i ne pregovaramo.Užas...

  • Delija do Groba

    4. februar 2016 | 14:39

    Srećno kralju!

  • Junior

    4. februar 2016 | 15:27

    Kakve veze ima sto je gasprom i njima sponzor? Pa nije samo njima gasprom sponzor, po toj logici aj da odbijemo bolju ponudu bordoa od ove, zato sto je to gasprom, to nema nikakve logike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA