Šumaherovo stanje se pogoršalo?!

Posebno zabrinjava što je porodica legende Formule 1 odbila da komentariše ove navode

  • 5

Prema najnovijim informacijama, zdravlje sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera "nije dobro", ističe bivši predsednik Ferarija Luka di Montecemolo.

- Imam vesti, i nažalost, nisu dobre. Život je čudan. Bio je fantastilan vozač i tokom perioda u Ferariju je imao samo jedan udes 1999. godine - preneo je "Gardijan" reči Italijana, koji nije želeo da daje više detalja.

>>> Šumahera je izveo na šampionski put, a sada mu je zabranjeno da ga vidi

Međutim, menadžment porodice odbio je da komentariše ove navode.

Uglavnom su sve dosadašnje spekulacije o zdravlju Šumahera brzinom svetslosti demantovane, a ovaj put to nije slučaj.

- Portparol Mihaela Šumahera odbio je da se oglasi povodom izjave Montezemola da zdravlje vozača "nije dobro" - tvitovao je novianr BBC-ja, Ričard Konvej.

Šumaher se i dalje oporavlja od posledica strašne nesreće na skijanju, koju je doživeo 2013. godine. Trenutno se nalazi na kućnom lečenju, a po želji porodice o njegovom zdravstvenom stanju jako malo se zna.

Tog 29. decembra 2013. godine Šumi je pao sa skija i udario glavom o stenu posle čega je ostao u komi. Posle šest meseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom u septembru na kućni oporavak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    4. februar 2016 | 18:35

    Dovraga, takav sportista, takav humanitarac, i da dozivi ovakvu sudbinu. Toliko godina se trkao, i imao jedan jedini ozbiljniji udes te '99-e godine, i nastradao od bezazlenog pada, spletom okolnosti. Eh, sta ti je zivot. Iskreno se nadam da ce se ipak izvuci, mada nazalost tesko, jer ima ostecenje mozga, jako je mrsav, i samo je pitanje vremena...

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    4. februar 2016 | 19:20

    Еее шуми пријатељу ,,,, много ми те жао бога ми драгога,,,, боже помози овом човјеку залужио је!!!!

  • Ama bre

    4. februar 2016 | 19:22

    Kao da je njemu pre ovoga bilo dobro! A najgluplje je to što novinari još traže od porodice da komentarišu novo stanje, kao da im nije dovoljno muka! Šteta ali život je takav, nije on ni prvi ni poslednji, na žalost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA