Radonjić: Morali smo da pronađemo druga rešenja u napadu

Trener Crvene zvezde svestan razloga poraza protiv Darušafake u Istanbulu

  • 23

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Darušafake u Istanbulu 69:66 u utakmici šestog kola E grupe Top 16 faze Evrolige.

Utakmica je bila neizvesna od prvog do poslednjeg trenutka, a rešena je minut pre kraja, pri rezultatu 66:66, kada je posle dva promašena slobodna bacanja Maika Cirbesa, turski tim u sledećem napadu iz trećeg pokušaja, posle dva ofanzivna skoka, preko Endera Arslana pogodio za tri.

- Pre utakmice smo znali da će Darušafaka dati sve od sebe da pobedi - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

- U prvom poluvremenu nismo bili tako dobri kao što smo očekivali. U drugom poluvremenu smo igrali dosta bolje u defanzivi. Imali smo probleme sa faulovima i morali smo da pronađemo druga rešenja u napadu. Na kraju meča Darušafaka je bila mnogo bolja. U poslednjem minutu smo dopustili dva ofanzivna skoka, promašili dva bacanja i puteve za pobedu - zaključio je Zvezdin trener.

Crveno-beli u sedmom kolu, 11. februara dočekuju Cedevitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    5. februar 2016 | 09:47

    Odbrana i skok losi. Organizacija napada jos gora-bezidejna. Kretanje igraca tesko, tromo i nonsalantno. Izmene ni jedna u pravo vreme da odradi posao osim Simona. Ne uzima cak ni tajm aut prilikom poslednjeg napada..da se izradi akcija za Simonovica da sutira trojku za izjednacenje. On ga majstor izveo i uveo Milera koji je vecinu meca bio na klupi jer je decko pod prehladom i nije trenirao 5 dana. Zaista to sto je sinoc Radonja demonstrirao to je ispod svakog nivoa.

  • Rudonja mudri

    5. februar 2016 | 07:21

    Moramo prvo naci resenje na klupi....

  • Zoks

    5. februar 2016 | 03:50

    Marš iz Zvezde. Neznalico.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA