Srbija želi legendarnog ćelavca za predsednika Fife!

Đani Infantino ima podršku FSS-a ističe Tomislav Karadžić

  • 1

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će nacionalni savez na izborima za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) podržati Italijana sa švajcarskim državljanstvom Ðanija Infantina.

- FSS je jedan od pet evropskih nacionalnih saveza koji je pokrenuo inicijativu da Infantino bude predložen za funkciju predsednika FIFA. Duboko verujem da ta činjenica adekvatno svedoči o našim planovima, kao i značaju kojeg zauzimamo u pokrenutoj misiji da dosadašnji generalni sekretar UEFA bude izabran na mesto prvog čoveka svetskog fudbala - izjavio je Karadžić za sajt FSS.

>>> Najpoznatiji ćelavac UEFA dobio podršku za predsednika FIFA

On je dodao da se Infantino profesionalnim, stručnim i dugogodišnjim radom istakao kao moderan i kvalitetan fudbalski radnik, u potpunosti spreman da zauzme najviše mesto u najpopularnijem svetskom sportu.

- Zbog svega navedenog, FŠ snažno stoji na uverenju da je Infantino najbolji kandidat za izbor na mesto predsednika FIFA - zaključuje Karadžić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Uz Infantina, kandidati za naslednika Sepa Blatera na čelu FIFA su jordanski princ Ali Bin el Husein, šeik Salman bin Ibrahima ek Kalifa iz Bahreina, Francuz Žerom Šampanj i Južnoafrikanac Toki Seksvejl.

Izbori za novog predsednika FIFA održaće se 26. februara u Cirihu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dbdhvwF89xjshxhsbdhsFKVansidsjdbxd dkdnd dkd skdhfbdidbdjdfidnskfhalwisialnd

    18. oktobar 2016 | 22:16

    Pa logicno.Đani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA