TELEGRAF: Stefan Babović nije potpisao za Vojvodinu!

Ovo je za naš portal potvrdio trener Novosađana Nenad Lalatović

  • 4

Informacija je počela da se širi na društvenim mrežama, pojedini mediji su je objavili kao tačnu, ali je istina sledeća - Stefan Babović nije potpisao ugovor sa Vojvodinom.

Ranija saznanja Telegrafa potvrdio je i trener Novosađana Nenad Lalatović koji se sa timom nalazi na pripremama u Turskoj.

- Nije istina da je Babović potpisao za Vojvodinu - potvrdio je Lalatović SMS porukom za naš portal.

Upravo je Lalatović i okarakterisan kao osoba koja je vodila pregovore sa Babovićem, s obzirom na to da mu je bivši igrač Partizana šurak i da su već sarađivali u Voždovcu.

Podsetimo, Babović se ove zime rastao sa Partizanom jer se nije nalazio u planovima Ivana Tomića, a priča oko Vojvodine bila je aktuelna i pre odlaska iz Partizana.

(M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran canada

    6. februar 2016 | 00:36

    Odlican igrac I covek ! Mislim da Tomic nije toliko glup , nego je morao da ga se odrekne zbog pritiska olesni navijaca . Eto mi imamo bolesnike ne navijace , zalosno ali iistinito . NE VOLE GA ZATO STO IMA PARE I NE DODVORAVA SE BOLESNICIMA KOJI DODJU A MOZDA I NE PLATE TU KARTU UBIJU VREME I IZVREDJAJU NEKOG IGRACA A NAJ CESCE BABOVICA ODU KUCI POPIJU PIVO JER ZA VISE NEMAJU PARA I MIRNO SPAVAJU . E SRBIJO DRZAVO SUMRAKA , KAKVA DRZAVA TAKVO I DRUSTVO !

  • LeMi

    6. februar 2016 | 13:04

    Voždovac, za bolje i nisi!

  • Илија Чворовић

    6. februar 2016 | 11:38

    Кад живи код Тате на грбачи лако му је да бира!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA