Jokić ispričao Amerikancima kako se sa braćom izgubio na planini!

Nismo znali kuda da idemo, a pritom smo ostali bez vode. Dva sata smo bili bez vode. Uopšte nam nije bilo svejedno, prisetio se srpski košarkaš izleta na vidikovac

  • 0

Košarkaš Denvera Nikola Jokić je od potpunog anonimusa, polako postao predmet povećane pažnje američkih medija zbog sjajnih igara za Denver.

>>> Jokićeva braća su hit u Denveru: Novinar nije verovao da su tako visoki (VIDEO)

Reči trenera Nagetsa Majka Melouna možda i najbolje govore o tome koliko je srpski centar sve iznenadio igrama u svojoj ruki sezoni koje su mu donele i poziv na "ol-star".

- On uopšte nije bio u planu da igra ove godine. Trebalo je da dođe u SAD i navikava se na NBA, ali odjednom on je starter.

Neizbežna Nikolina podrška su braća Nemanja (31) i Strahinja (33). I o njima su američki mediji pisali, a od Nikole su saznali i jednu neprijatnost koju su doživela sva trojica nedugo pošto su stigla u Denver.

Naime, Jokići su svoj dolazak u Kolorado želeli da obeleže izletom koji se umalo nije pretvorio u veću nevolju.

>>> Amerikanci pišu: Jokić "tera" Lovernja iz Denvera!

Nemanja, Strahinja i Nikola su odlučili da odu do poznatog izletišta Manitu. Zapravo, to je strmi uspon ka vidikovcu koji je nekada bio žičara. Do vrha se dolazi putem koji je oštećen još 1990 u odronu kamenja, što ga čini izazovom za sve izletnike.

Braća Jokići su se bez problema popela, ali su pri povratku imala problema - izgubili su se u potrazi za prečicom!

- Nismo znali kuda da idemo, a pritom smo ostali bez vode. Dva sata smo bili bez vode. Uopšte nam nije bilo svejedno - otkrio je Jokić Amerikancima ovu avantutu sa svojom braćom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA