Tuča na treningu Bundesligaša: Hrvatski fudbaler glavom udario saigrača! (VIDEO)

Ivo Iličević nasrnuo na Mihaela Gregoriša zbog čega će obojica propustiti naredni meč, Hrvat zbog suspenzije, a Austrijanac zbog povrede

  • 9

Frka u Hamburgeru!

U centru incidenta koji se dogodio na jednom od poslednjih treninga bundesligaša je Hrvat Ivo Iličević, koji je nasrnuo na saigrača Mihaela Gregoriša, zbog čega je "popio" suspenziju od kluba. Do daljeg.

>>> Veljković sa klupe gledao bruku Verdera

Iličević je posle jednog žustrog duela ustao i glavom udario u lice Austrijanca, pa su ga čak morali smirivati Ivica Olić i Emir Spahić. Iličević se kasnije izvinio Gregorišu, ali mu to nije pomoglo da izbegne kaznu.

- Ivo se odmah izvinio što je vrlo bitno. Igrači su sve rešili. Pričaću sa obojicom - rekao je trener HSV-a Bruno Labadija nemačkim novinarima nakon incidenta na treningu.

Posle njegove izjave izgledalo je da će Hrvat biti pošteđen sankcija, ali u klubu ne praštaju takve ispade.

- Iličević je reagovao nesportski i zbog toga je suspendovan do daljeg. Neće konkurisati za utakmicu protiv Kelna - objavio je klub.

Hamburger u nedelju dočekuje Keln, i bez Iličevića, ali i bez Greogoriša, koji je povredio skočni zglob upravo u duelu sa Hrvatom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA