Čuka je baš tražila meč protiv Zvezdinog bratskog kluba, nova nagrada za Stevanovića (FOTO)

Sjajni golman dobio specijalno priznanje grada Zvornika i dodaje da su ovo jedne od najnapornijih priprema u karijeri

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog od 16.30 minuta po srednjeevropskom vremenu igraju treći kontrolni meč na pripremama na Kipru - protivnik je ruski Spartak koji će na teren izvesti igrače do 21 godine starosti.

Utakmica kakvu su, prema rečima trenera Zorana Popovića, Brđani i tražili u ovom trenutku.

- Videćemo da li će izaći sa "B" ekipom, mladim timom ili će tu biti i neko od starijih povređenih igrača. Uostalom nije ni bitno. Jedan protivnik po meri koji će zbog veličine kluba i mladosti dosta trčati. Biće to dobra provera. Svaka od prethodne tri prijateljske utakmice Kolubara, Korona i Arsenal iz Tule su otkrile negativne i pozitivne stvari. Za nas je naročito u ovom periodu priprema utakmica protiv Spartaka vrlo važna - rekao je Popović.

Jedan od najvećih aduta Čukaričkog na ovom meču biće golman Nemanja Stevanović. Imaće i dodatan motiv s obzirom na to da je nedavno primio specijalnu nagradu.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- To je specijalno priznanje za poseban doprinos i razvoj sporta u 2015. godini u Zvorniku koji dodeljuje organizacioni odbor za izbor sportiste godine u tom gradu. Veoma sam srećan što su baš mene izabrali. Kao razlog je navedeno osvajanje nacionalnog kupa sa Čukaričkim, odlazak na Evropsko prvenstvo sa mladom reprezentacijom, nagrada "Zlatna rukavica", kao i treće mesto na kraju prošle sezone sa klubom. Priznanje je dodatni motiv da budem još bolji u narednim godinama - rekao je Nemanja i osvrnuo se na pripreme:

- Očekujem da odigramo najbolje do sada, jer ćemo prvi put imati malo više vremena da se odmorimo. Ove pripreme su za mene jedne od najnapornijih u karijeri.

- Želim da budemo ekipa sa najmanje primljenih golova u prvenstvu. Trudiću koliko god znam i umem da se to dogodi. Zbog sebe i tima. Jedino na taj način možemo da doprinesemo da prvenstvo završimo na visokom mestu, gde se trenutno nalazimo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA