On je izgubio, ali je najveći heroj Super boula! (FOTO)

Tomas Dejvis je skriveni heroj najveće utakmice u Americi

  • 4

Izgubio je, ali je pobednik. Veliki. Niko mu nije davao šanse da će zaigrati u najvećoj utakmici godine u SAD, ali je on još posle finala NFC konferencije protiv Arizone izrazio nadu.

"Pokušaću", bilo je sve što je rekao Tomas Dejvis kada su svi u Karolini pomislili da dve nedelje nije dovoljno da se defanzivac oporavi od teške povrede ruke.

Ali, još jednom se potvrdilo da američki fudbaleri zbog Super boula trpe i najveće bolove, kako bi se pojavili na terenu.

>>> SUPER BOWL Američka bajka! Pejton Mening (40) i Denver šampioni! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug I pored bandažirane ruke Dejvis se baca da zaustavi hvtača Karoline Foto: AP/Tanjug

Okačivši prilično uznemirujuću fotografiju na kojoj je u kadru samo ruka koja je celom dužinom podlaktice ušivena, defanzivac Karoline je samo želeo da posle meča saopšti koliko mu je stalo do ekipe, zbog koje je pobedio očekivanja i pojavio se na terenu.

- Ovaj post nije zbog mene već zbog doktora i svih u timu koji su želeli i pomogli mi da izađem na terenu. Ova fotka je iz ljubavi prema mojoj braći - napisao je lajnbejker, zahvalivši se celoj "panter naciji" na podršci koju je dobijao uoči finala koje je Karolina izgubila 24:10 od Denvera.

A photo posted by td58 (@td58) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA