Šeik dreši kesu za novi ugovor: Manćiniju 18,6 miliona plus bonusi

Italijan ima važeći ugovor do 2013. godine sa godišnjom platom od 4,3 miliona evra, dok bi prema novom trebalo da zarađuje 6,2 miliona, ne računajući bonus

  • 0

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini potpisaće novi, finansijski jači, trogodišnji ugovor, bez obzira na to da li će u nedelju osvojiti titulu u Premijer ligi.

Italijan ima važeći ugovor do 2013. godine sa godišnjom platom od 4,3 miliona evra, dok bi prema novom trebalo da zarađuje 6,2 miliona, ne računajući bonus. Engleski mediji su ranije objavili da je novi ugovor još unosniji i da će Italijan za četverogodišnju vernost dobiti 22 miliona evra, plus dva miliona bonusa.

Mediji navode da će novi ugovori biti ponuđeni i kapitenu Vensanu Kompaniju i najboljem asistentu tima Davidu Silvi.

Siti u nedelju u poslednjem kolu Premijer lige dočekuje Kvins Park Rendžers i u slučaju pobede osvojiće treću titulu u istoriji, a prvu posle 44 godine. U trenutku kada je Siti zaostajao za Junajtedom osam bodova, mediji su spekulisali da će Italijan dobiti otkaz, ali je tada Šeik Mansur najavio da će Manćini ostati i to je bio pun pogodak.

U najbitnijim utakmicama taktičar je sjajno vodio ekipu, a Siti pobeđivao redom, računajući i Junajted. Za to će, ako ne bude iznenađenja protiv KPR-a, igrači biti lepo nagrađeni.

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA