Zvezdin Brazilac ima isti problem kao Partizanov koji je ekspresno otišao

Luis Ibanjez sumirao utiske sa priprema na Kipru i osvrnuo se na novog saigrača Edsona, koji ima problem jezičke barijere

  • 9

Luis Ibanjez nije imao problema da se prilagodi u Zvezdi pošto je znao jezik, ali to nije slučaj sa Edsonom, koji je ove zime došao na Marakanu. Brazilac govori samo portugalski, pa ima problem u komunikaciji sa saigračima.

>>> ZVEZDIN ŠTOPER: Sjajno funkcionišem sa Edsonom - ne razgovaramo!

Zvezdin Argentinac je u razgovoru za klupski sajt rekao da se ostali saigrači trude da mu pomognu kako bi se što pre uklopio.

- Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi koliko možemo da mu pomognemo. Nadam se da će se što pre uklopiti kako bi i on nama pomogao na terenu.

Podsetimo, sličan problem imao je tokom jeseseni fudbaler Partizana Fabrisio Dornelaš, koji je tokom zime napustio klub.

>>> DRAMA U PARTIZANU! Brazilac izgubljen u prevodu: Samo šeta po hotelu i ćuti! (FOTO)

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ibanjez se prisetio i kako je njemu bilo kada je došao u klub i da mu je bilo lakše kada jer zna jezik.

- Meni je kada sam dolazio bilo lakše jer poznajem jezik. Momci su me prihvatili super, nisam očekivao da će biti tako dobro i da ćemo napraviti tako dobru atmosferu u svlačionici, pogotovo zbog finansijske situacije koja nas je pogodila. Zahvalio bih se saigračima i navijačima na lepim rečima koje smo uvek dobijali - rekao je Luis Ibanjez.

Ibanjez ističe da su mu ove pripreme veoma važne, jer nije imao letnje pripreme, pošto je u finišu prelaznog roka potpisao za Zvezdu.

- Meni su pripreme veoma značajne. Letos ih nisam obavljao sa ekipom, i bilo mi je neophodno neko vreme kako bih počeo da pružam dobre partije. Verujem da ću nakon ovih priprema biti spreman.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

>>> Terzić otkrio koliko sada tačno iznosi Zvezdin dug!

Popularni ''Lućo'' zna koliko je derbi bitna utakmica, a na programu je već u 2. kolu prolećnog dela prvenstva, ali za sada razmišlja samo o prvoj utakmici.

- Mislimo samo na prvo prolećno kolo. Znamo koliko je derbi bitna utakmica, to je naš najveći rival i najveća utakmica koju imamo u prvenstvu, ali idemo korak po korak. Sada moramo misliti samo na Mladost. Što se tiče leta, nadam se da ćemo biti prvaci države i da ćemo uspeti da se kvalifikujemo u Ligu šampiona.

- Igrao sam Ligu šampiona dva puta, i znam da neće biti lako, protivnici su jako teški i biće teško stići do tog takmičenja, najjačeg koje postoji u fudbalu. Daćemo sve od sebe, a biću zadovoljan i ako uđemo u grupe Lige Evrope - zaključio je Luis Ibanjez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kaboom

    9. februar 2016 | 21:51

    Aj sad mi objasnite kako moze da ima isti problem kao Fabrisio? Fabrisio je bio jedini igrac u Partizanu koji govori portugalski jezik i samo njega. Sad mi objasnite koji jezik govori Hugo, a pritom i spanski je jako slican koji govori Ibanjez. Tako da ne potpaljujte ovu maninju!

  • Tamo vamo

    9. februar 2016 | 14:55

    Glupi Brazilci

  • 12

    9. februar 2016 | 17:45

    E moja Zvezdoooo???Sta vi dovodite?!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA