Vučelić: Grof mi je simpatičan, Terzić voli egzotiku

Predsednik JSD Partizan komentarisao nedavne izjave iz tabora večitog rivala

  • 20

Nedavno je Miodrag Božović u prepoznatljivom stilu objasnio zašto on kao trener Crvene zvezde neće gledati snimke Partizanovih utakmica sa priprema.

Popularni Grof naveo je da tako nešto neće garantovati da njegova ekipa na prestojećem derbiju neće primiti "pet komada, ili sedam kao Valensija od Barselone".

Milorad Vučelić, predsednik JSD Partizan, kaže da su mu simpatične takve izjave Zvezdinog "šefa".

- Lepo su me nasmejale te izjave. Ne bih baš voleo da prođemo kao Valensija i nadam se da nam se to neće desiti. Kad neko govori za medije, onda ta izjava govori i šta čovek misli o nekoj temi, ali i o samom čoveku. Ako Božović tako misli za derbi, onda ga ne treba osporavati. On je ugledan trener, koji je postigao određeni uspeh i ja ga poštujem. Štaviše, vrlo mi je simpatičan po načinu života i izjavama koje daje - rekao je Vučelić za "Informer".

Njemu je interesantnija bila nedavna izjava Zvezdinog generalnog direktora Zvezdana Terzića, koji je rekao da bi crveno-beli moraju da se ugledaju na Ajaks ili Porto, jer ih smatra simbolima jake omladinske škole.

- Kad god počinjete da se bavite nečim, tražite sebi uzora, onog kome biste voleli da ličite po uspehu. Možda će neko pomisliti da je Partizanova škola fudbala Terziću pred vratima, neko drugi će opet reći da je isuviše daleko da bi se na njega ugledao. Neki ljudi jednostavno vole egzotične destinacije i to je njihovo pravo - naveo je Vulelić.

Bliži se. Budite spremni.

A photo posted by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorcilo

    10. februar 2016 | 07:10

    Pa toliko si smesan da si odstranio najboljeg fudbalera iz prvog tima zajedno sa onim tvojim lopovima.

  • a ha

    10. februar 2016 | 11:25

    Još kad je bilo najave da će Vučelić (vesele 90-te) doći u partizan,znao sam da Zvezda ima veliku šansu za povratak..čoek je zaglavljenu 90-tim i nije ga sramota da se tako ponaša i sad..dok god je on u partizan..vama spasa nema

  • Goran

    10. februar 2016 | 08:19

    Bas je viskast ovaj vucelic ponovo je izasao iz misije rupe u koju se sakrio na kraju godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA