Novinar na TV Partizan: Da se slučaj Živković dogodio Zvezdi, neko bi bio ubijen! (VIDEO)

Burna emisija u kojoj je detaljno analiziran Predrag Đorđević, bivši igrač Zvezde, a menadžer Andrije Živkovića

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan je u vrtlogu zvani "Andrija Živković". Da li namerno ili ne, tek, problemi sa ugovorom najboljeg igrača kluba koji je nedavno vraćen sa priprema, sukobima Uprave sa njegovim ocem, i menaddžerom, i dalje su glavno obeležje pripremnog perioda u kojem je dosta igrača napustilo Humsku, a novi trener i par pojačanja stiglo u crno-beli tabor.

Ono što može da brine navijače Partizana jeste da se "slučaj Živković" i dalje potencira iznad realnih stvari, koliko može ovaj novi i za mnoge nepoznati Partizan u prolećnom delu prvenstva.

Zato pomalo i iznenađuje neočekivana analiza novinara Željka Pantića, bliskog samo klubu iz Humske, koji je u najnovijem izlaganju na Partizan TV kanalu, detaljno i vrlo oštro govorio o slučaju "Živković".

Printskrin: youtube/DanasConferences Printskrin: youtube/DanasConferences

Čak je pokušao i da ga prenese na tabor Crvene zvezde, sledećim rečima.

- Igračima Crvene zvezde nije mesto u Teleoptiku, kao i da bivši igračima Partizana nije mesto u omladinskoj školi Crvene zvezde. Ukoliko neko misli da je bivši igračima Zvezde mesto u Teleoptiku, da rade ovo što rade Predrag Đorđević i Nenad Jestrović, onda bivši igrači Partizana treba da krenu u omladinsku školu Crvene zvezde i da počnu da rade isto.

- A zamislite šta bi bilo da je menadžer Marka Grujića bio bivši igrač Partizana? Recimo Vukić. I da je Vukić pisao otvorena pisma Upravi Zvezde, Džajiću ili nekome, kao što je Predrag Đorđević kao bivši igrač Crvene zvezde kroz svoja pisma ribao Sašu Ilića, Upravu Partizana ili slično. Šta bi bilo s tim Vukićem ili Kežmanom, koji bi bio menadžer Marka Grujića? I podbadao Marka Grujića da uništi Crvenu zvezdu. Ja mislim da bi taj Vukić ili taj bilo koji igrač bio ubijen - u dahu je izgovarao rečenice Željko Pantić, pričavši detaljno na Partizan TV.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- A mi ovde imamo situaciju da se neko hvali kako je uništio Partizan.

Novinar Pantić je spomenuo i Aleksandra Kataija, fudbalera Zvezde, analiziravši njegovu izjavu da će bez Živkovića u 150. Večitom derbiju (27. februara) Partizan biti slabiji bez zlatnog orlića, jer mu "mnogo znači".

- Evo sad dolazi Katai, onako kao Juca i konstatuje: A, vidi, Andrija Živković ne igra na proleće, pa to će za nas biti veliko pojačanje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kako se toga ranije nismo setili - ironično komentariše Pantić, čiju detaljnu analizu na Partizan TV o Predragu Đorđeviću, bivšem igraču Crvene zvezde, a danas menadžeru Andrije Živkovića možete videti na linku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cezar

    11. februar 2016 | 11:00

    Ha ha ha, pa opet teorija zavere! Ma niste dobro čuli, nije Đorđević kriv, nego mu je Vučić naredio da minira Andrijin transfer! Dokle idu nebuloze, pa ovaj Pantić je gori i od Anđusa!!!

  • Aleksandar II

    11. februar 2016 | 12:00

    Znaci, Vucicu, Putinu, vanzemaljcima, baba Milanki iz Vlaske... dodajemo i Predraga Djordjevica. Ako vam je tako lakse, ok.

  • #

    11. februar 2016 | 13:52

    TEŽAK PSIHIJATRIJSKI SLUČAJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA