Upoznajte Barsino čudo od deteta (12): Već su ga proglasili ''novi Mesi'' (VIDEO)

Ima frizuru kao Valderama, dobio je ime po Ćaviju, a po stilu igre podseća na Mesija

  • 2

Čuvena Barsina La Masija poznata je kao škola fudbala koja iznedri najveće svetske talente. Mesi, Ćavi, Inijesta, Buskets, Pujol, Pike... samo su neka od imena fudbalera svetske klase, koje je teško i prebrojati, a koji su prošli Barsinu školu fudbala.

>>> Kako je stvaran Mesi: Uđite u Barsinu La Masiju i pratite kako nastaju novi fudbalski čarobnjaci (VIDEO)

Novi klinac koji poput Mesija svojevremeno privlači pažnju javnosti jeste Ćavi Simons, dvanaestogodišnji klinac sa neobičnom frizurom i fantastičnim talentom.

Simons je Holanđanin, rođen je 2003. godine i njegov otac je takođe bio fudbaler Ređilio Simons, koji je veliki navijač Barselone, pa je zato sinu dao ime po legendi Katalonaca - Ćaviju Ernandezu.

>>> Pet najvećih igrača koje je stvorila i oterala Barselona! (VIDEO)

Ipak, mladi Ćavi po stilu igre najviše podseća na Lionela Mesija iz mlađih dana, i već mu predviđaju veliku karijeru.

>>> Debitantski gol Barsinog novog čuda za obaranje rekorda! (VIDEO)

On je vredan, ima izražen takmičarski duh, trči do iznemoglosti i podjednako je dobar i u napadu i u odbrani. Već se nametnuo kao vođa svoje generacije i nosi kapitensku traku.

Iako ima samo 12 godina, Ćavi Simons već privlači pažnju drugih velikih klubova, a najzaniteresovaniji je Čelsi. Plavci su njemu i njegovoj porodici nudili basnoslovan novac, iako je u pitanju samo 12-godišnje dete, ali je to odbijeno.

Pogledajte i sami kakve fudbalske kvalitete poseduje Ćavi Simons. Narednih godina će fudbalski svet sigurno dobro upamtiti njegovo ime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA