Kog fudbalera Partizana je Tomić uporedio sa Sašom Ilićem?

Mladi vezista će najverovatnije mnogo više igrati na proleće

  • 4

Saša Ilić će se na leto najverovatnije oprostiti od aktivnog igranja fudbala, što su i čelnici Partizana indirektno potvrdili ponudivši mu novu ulogu u klubu.

A ko će Ilića zameniti na staroj, odnosno na terenu, otkrio je trener crno-belih Ivan Tomić u razgovoru za Sportski žurnal.

U pitanju je mladi Nebojša Kosović, koji je tek Tomićevim dolaskom ''proigrao''.

Foto: partizanrs Foto: partizanrs

- Kiću Kosovića nisam poznavao. Na pripremama je jako dobar. Ponašanje, pristup, komunikacija na terenu, tehničko-taktički kvaliteti. Mnogo svojim pokretima, to je i on rekao, podseća na Sašu Ilića...Način trčanja, tehnika, smisao za igru...Pred njim je lepa budućnost - rekao je Tomić.

Podsetimo, Kosović je svojevremeno igrao za Vojvodinu, a u Partizan je došao posle epizode u Belgiji. Na zahtev bivšeg trenera Zorana Milinkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peacemaker

    11. februar 2016 | 23:58

    Ja mislio Andrija Milosevic!

  • Звезда

    12. februar 2016 | 07:01

    А то поређење. А ја помислих мали се пропио.

  • zoran radunkovic

    12. februar 2016 | 05:37

    Partizanovci ljudi...prestanite da budete smesni...prestanite da ponizavate vase prave legende Milutinovica Rasovica Bobeka Vukotica...samo sam naveo neke od velikih fudbalera Partizana...prestanite da Sasu Ilica proizvodite u legendu i velikog fudbalera...on je covek znao daigra fudbal...prosecno i to je sve.Iliev i Ciric su za Ilica bili vasiona...a i oni su tako da kazem dobri igraci bili...nista specijalno. Vratite malo film..pogledajte istini u oci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA