KASANOVA ISPOVEST: Imao sam seks svakog dana, samo 3 kluba nosim u srcu!

Zanimljiv intervju italijanskog fudbalera u kom se dotakao nekih stvari iz svoje bogate karijere

  • 4

Antonio Kasano nije tip fudbalera koji često govori u medijima, ali kada otvori usta znajte da će iz njih izaći neke bombastične reči.

Tako je bilo i ovoga puta. Tokom intervjua za ''As'', fudbaler Sampdorije se dotakao vremena provedenog u Realu, ali i problema koje je imao sa Totijem.

- Igrao sam malo u Realu. Prvenstveno zbog mog ponašanja, ali i činjenice da su u timu bili fenomenalni fudbaleri. Poziv Reala nisam mogaod a odbijem, mnogi bi platili da nose beli dres. Međutim, samo budala kao ja bi se tako ponašala kao ja u Madridu - rekao je Kasano i dodao:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Bio sam zavisnik od seksa. Kada imate 20 godina, a volite devojke, to je sila koja vas tera da to radite sveki dan. A ja sam imao priliku da to radim svaki dan, jer bio sam Antonio Kasano igrač Real Madrida. Sve devojke su, doduše, htele Bekama, ali je on bio oženjen. S druge strane, ja nisam.

Iako je igrao u Realu, ne nosi ga u srcu. Kao ni Romu gde je jedva čekao da zaigra sa Totijem. Sampdorija, Parma i Inter su jedina tri Kasanova kluba.

- Toti je fenomenalan čovek. Živeo sam pored njega šest meseci, divio mu se, a onda smo se sukobili zbog nedostatka poštovanja. Nije pričao sa mnom dve godine - rekao je Kasano i podsetio na jedan detalj:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> Kasano šokirao Italiju: Juve je za mene kao pi**a, koja me ne uzbuđuje! (VIDEO)

- Uoči pobede protiv Juventusa (4:0), vratio sam se kući u šest ujutru. Bila je to moja najbolja utakmica. Dao sam dva gola, izborio jedanaesterac. Takođe, zavisnik sam od hrane. Kao što kaže moj prijatelj, kada jedete dobru hranu debaljate se. A ako jedete dobru hranu svaki dan onda ste budala. Ja sam evo budala već 20 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    12. februar 2016 | 19:38

    Ako si ti imao sex svaki dan,sta ce tek Toti da kaze,a za Bekama tek da ne pricamo!!! Nemoj da si toliko siguran u druge da li rade ili ne!!!

  • wild child

    12. februar 2016 | 23:18

    Moj skolski je gotivio Kasana pre 15 godina dok je igrao u Romi, kad god procitam nesto o Kasanu setim se njega.zanimljiv lik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA