U BiH KUKAJU: Odbacili smo velikog talenta, sada će igrati za Srbiju!

Omladinska reprezentacija Srbije biće jača za defanzivca francuskog Meca

  • 4

Talentovani fudbaler francuskog Meca Vahid Selimović, štoper za koga stručnjaci procenjuju da može da bude novi Nemanja Vidić, zaigraće za omladinsku selekciju Srbije.

Ovo je tokom dana saopštio Fudbalski savez Srbije, dok medijima u Bosni i Hercegovini nije jasno zašto njihov Savez nije reagovao.

- Momak je rođen 1997. godine u Luksemburgu, reč je o defanzivcu sjajnih fizičkih karakteristika. Dobio je poziv i videćemo ga u jednoj od dve provere sa Bugarskom i Španijom - izjavio je direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela.

On je treći mladi igrač iz inostranstva koji će obući dres Srbije, nakon Brazilca Lijanka Vojnovića, defanzivca Sao Paula i Australijanca Milisava Popovića, napadača Kelna.

Omladinsku reprezentaciju Srbije, igrače do 19 godine, koje predvodi selektor Branislav Nikolić očekuje poslednji krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na domaćem terenu, od 24. do 29. marta, a rivali su Danska, Crna Gora i Francuska.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA