IBANJEZ HVALI SAIGRAČA: Ristić je novi Kolarov, Grof me zove ''purgeru''

Argentinski fudbaler smatra da bi Ristić trebalo da igra levog beka

  • 5

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez je poslednji u nizu koji je nahvalio mladog Mihaila Ristića i predložio mu da ''popusti'' i promeni poziciju.

Naime, kao što je poznato, rukovodstvo crveno-belih smatra da bi Ristić bio idealan levi bek. Pogotovo što je na toj poziciji već par puta zamenio Argentinca i odigrao fenomenalno.

Daleko od toga da Ristić ne ispunjava sve što mu trener nameni, ali, kako je sam priznao, najviše voli da igra vezistu. Podsetimo, u mlađim selekcijama je igrao polušpica i pakovao je loptama saigrače. Pogotovo Luku Jovića.

- Rile je novi Kolarov! Može da bude odličan levi bek, ali čini mi se da nije previše zainteresovan da igra na toj poziciji - napravio je Ibanjez zanimljivo poređenje tokom razgovora sa novinarom Sportskog žurnala.

Foto: Telegraf/Marko Todorović Foto: Telegraf/Marko Todorović

Argentinac je posebno nahvalio i Miodraga Grofa Božovića.

- Grof je super. Njegov način rada je sjajan, nijedan fudbaler ne voli da trči bez lopte. Pričao mi je i Ćorluka da je top trener. održava je atmosferu u momentu kada nismo primali platu. Uvek je tu za šale, pogotovo prema Vuletu Jovanoviću. Dobro je da ima smeha u ekipi - jasan je Ibanjez:

- Čak je i mene počeo da zove ''purgeru''. Savo Pavićević me je tako prozvao. Ne smeta mi, simpatično je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slave

    13. februar 2016 | 08:34

    Kakav pritisak na malog... Sa svih strana

  • Mitar

    13. februar 2016 | 09:08

    Ne lazite narod pa Rile je i u omladincima igrao beka kod Makse i to sa generacijom 96. Pre toga je bio uglavnom rezerva. A o namestenim golovima Jovicu je smešno gledao sam uglavnom sve utakmice i ne sećam se tih silnih asistencija. A imam i snimke većine utakmica. Ali mozda mora to tako.

  • Car

    13. februar 2016 | 10:58

    Sta ti m.....znas ko je kolarov..i otkuda tebi pravo da ti poredis kolarova..sa bilo kim..idi u hrvacku svoju pa tamo daj inte...sto me ovi nabedeni nerviraju jujuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA