Sanderlend pobedio Mančester posle skoro 20 godina, Adebajor se golom vratio na teren (VIDEO)

Crveni đavoli ozbiljno doveli u opasnost i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona

  • 2

Niko više ne može sa sigurnošću da tvrdi da Mančester junajted može nekog da pobedi. Ali, ne može ni da tvrdi da neće od svakoga izgubiti.

Višestruki prvak Engleske nastavio je sa mučenjem, ozbiljnim mučenjem u Premijer ligi ove sezone, a posle poraza od Sanderlenda, ugrozio je i četvrto mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sanderlend, jedna od najlošijih ekipa engleskog šampionata, pobedio je 2:1 Crvene đavole, golovima Hazrija iz slobodnog udarca i autogolom De Hee, 10 minuta pre kraja. Za goste sa Old Traforda je pogodio Marsijal, pošto se vrlo lepo snašao u petercu domaćina.

Foto: AP/Tanjug Proslava gola Marsijala za 1:1 Foto: AP/Tanjug

Bio je ovo prvi trijumf na Stadionu svetlosti za "crne mačke" još od 1997. godine kada su za ovaj tim igrali Kevin Filips i Najal Kvin?!

Posle još jednog kiksa i činjenice da u Mančesteru odavno ne razmišljaju o titulu, već kako da osiguraju Ligu šampiona za narednu sezonu, postavlja se pitanje da li će otkaz Luju Van Galu čekati kraj šampionata ili će ga Holanđanin dobiti i pre kraja Premijer lige.

Emanuel Adebajor neće po dobrom pamtiti povratak na terene Premijer lige, iako je postigao debitantski gol za Kristal Palas. Ipak, njegov tim je poražen kod kuće od Votforda  (1:2) zahvaljujući dvostrukom strelcu Diniju.

Sautempton je osvojio važna tri boda na gostovanju u Velsu. Strelac gola odluke bio je Šej Long, dok Dušan tadić nije igrao. Hladan tuš doživeo je Everton koji je kod kuće poražen od VBA golom Rondona u 14. minutu.

Subota:

Sanderlend - Mančester Junajted 2:1

(Hazri 3, De Hea 82. autogol - Marsijal 39)

Svonsi - Sautempton 0:1 (0:0)

(Long 69)

Bornmut - Stouk 1:3

(Riči 57 - Imbula 9, Afelaj 52, Hoselu 55)

Kristal Palas - Votford 1:2

(Adebajor 45 - Dini 16 pen, 82)

Everton - VBA 0:1

(Rondon 14)

Norič - Vest Hem 2:2

(Brejdi 54, Holahan 65 - Paje 74, Nobl 77)

Čelsi - Njukasl 18.30

Nedelja:

Arsenal - Lester 13.00

Aston Vila - Liverpul 15.05

Mančester Siti - Totenhem 17.17

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA