Balkan nema dilemu - Đanija za predsednika FIFA!

Infantino dobio jednoglasnu podršku na sastanku u Beogradu

  • 1

Fudbalski savezi iz regiona, na sastanku u Beogradu, pružili su jednoglasnu podršku kandidaturi generalnog sekretara UEFA Ðanija Infantina na mesto predsednika FIFA.

Sastanku u hotelu Metropol, čiji je domaćin bio predsednik FSS Tomislav Karadžić, prisustvovale su visoke delegacije nacionalnih fudbalskih saveza - Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Slovenije, kao i Rusije i Turske.

Aktivno učešće na sastanku uzeli su i najviši zvaničnici UEFA, predvođeni prvim potpredsednikom Anhelom Marijom Viljarom, generalnim sekretarom Ðanijem Infantinom i zamenikom generalnog sekretara Teodorom Teodoridisom.

Takođe, prisutni su bili i direktor UEFA Odeljenja za takmičenja Ðorđo Marketi, šef UEFA Odeljenja za integritet takmičenja Urs Kluser i menadžer UEFA Odeljenja za marketing Noel Muni.

Bilo je reči i o aktuelnoj situaciji u UEFA i pripremnim radnjama za naredne značajne sastanke ove organizacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    13. februar 2016 | 22:51

    A dali ce ponistiti utakmici albanije koju su kupili albanci a takodje je potvrdjeno da su dva igraca ucestvovala u namestanju te utakmica a to je podvrdio i predesdnik fs te zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA