Majami završio posao, Memfis produžio nadu

Ekipu s Floride do pobede predvodio sjajni Lebron Džejms sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija, Mark Gasol i Randolf najzaslužniji za trijumf Grizlisa

  • 0

Poznat je prvi par polufinala konferencija - Majami je sinoćnom pobedom 106:94 završio seriju protiv Njujorka i izborio duel sa Indijanom za finale Istoka. U drugoj utakmici odigranoj prošle noći Memfis je iskoristio prednost domaćeg parketa da smanji vođstvo Klipersa u seriji na 3:2.

Majami je do pobede predvodio sjajni Lebron Džejms sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija. Boš i Vejd su postigli po 19, a Mario Čelmers 10 poena.

Najefikasniji kod Niksa i na celoj utakmici bio je Karmelo Entoni sa 35 poena. Stodemajer je ubacio 14, a Džej Ar Smit 12, uz očajan šut (15-3 za dva i 5-0 za tri).

Polufinalna serija protiv Indijane počinje u nedelju, a Hit ima prednost domaćeg terena.

Memfis je pobedom u petom meču ostao u životu, ali Klipersi u petak imaju novu meč loptu, samo što će tad biti domaćini u Stejpls centru. Ako ne pobede, majstorica se igra u nedelju u Memfisu.

Gasol je predvodio Grizlise do pobede sa 23 poena i sedam skokova, a veliku pomoć imao je u Zaku Rendolfu, koji je zabeležio 19 poena i 11 skokova. Rudi Gej je postigao 14.

Rezevista Mo Vilijams bio je najefikasniji kod Klipersa sa 20 poena, jednim više od Krisa Pola. Rendi Foje je postigao 15, koliko i Blejk Grifin koji je imao i 11 skokova.

 

MAJAMI - Njujork 106:94 (4:1)

Memfis - Klipers 92:80 (2:3)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA