Čolo Simeone rekao čelnicima Atletika da odlazi u Čelsi!

Argentinski stručnjak će se na leto preseliti u London

  • 4

Menadžer Atletiko Madrida Dijego Simeone obavestio je čelnike kluba da će na leto napustiti Vinsente Kalderon i preseliti se u Čelsi.

Španski ''OK Diario'' je ekskluzivno preneo ovu vest i kao razloge naveo da se Simenone zasitio posla u Atletiku i da želi nove izazove.

A veći izazov od dizanja na noge posrnulog Čelsija nije mogao da poželi. Navodno, dobiće 12 miliona evra po sezoni u Londonu. Dvostruko više od onoga što je primao u Atletiku.

To znači da će Gus Hidink ostati do leta na Stamford Bridžu jer Čelsi svakako neće ni ispasti, ali ni obezbediti Evropu.

Ovom informacijom iz Španije ''pada u vodu'' ona da će Masimilijano Alegri napustiti Juventus i prihvatiti poziv Romana Abramoviča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dinja

    16. februar 2016 | 15:08

    Kakva ce to liga da bude od sledece sezone, svi na jednom mestu. Murinjo, Gvardiola, Klop, Simeone...cetiri najbolja trenera danasnjice...

  • Nikola

    18. februar 2016 | 00:41

    @dinja jedino im fali najbolji trener danasnjice-CARLO ANCELOTTI nek priča ko sta hoće za enrikea čovek se ne bi snasao ni sa jednim drugim klubom a pogotovo ne sa nekim bpl klubom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA