POSVAĐAO ZAGREB, STIGAO U BEOGRAD: Hrvatski centar novi igrač Mega Leksa!

Cibona je dobila "više nego zadovoljavajuću odštetu" za Ivicu Zubca

  • 6

Zvanično je - 18-godišnji talentovani hrvatski centar Ivica Zubac novi je igrač Mega Leksa.

Ujutru se pojavila informacija da je igrač u Beogradu gde trenira sa srpskom ekipom, a u toku dana je izvršni direktor Cibone potvrdio da je Zubac slobodan igrač.

- Juče nam je došla ponuda za raskid ugovora i mi smo potpisali. Što se nas tiče Zubac je slobodan igrač, a odšteta koju smo dobili i više je nego zadovoljavajuća. Što će dalje biti s njegovom karijerom, to je sad na njemu - rekao je Petrović "Indeksu", koji ga je potom upitao:

- S kim ste potpisali, s Megom ili igračevim menadžerom Ražnatovićem?

- S Megom.

Kolika je odšteta?

- To je poslovna tajna - završio je Petrović.

Podsetimo, Zubac je napustio Cibonu zbog neisplaćenih zarada, da bi bio predstavljen kao novi igrač Cedevite, ali je Hrvatski košarkaški savez to poništio

Ostaje pitanje je li Beograd konačno odredište mladog košarkaša ili samo privremena stanica do povratka u Zagreb u drugom dresu, dodaje "Indeks" i zaključuje:

"Zanimljivo je da je Cedevita, predstavljajući Zubca kao svog novog igrača, objasnila kako je pomogla domaćoj košarci da još jedan mladi talent ne pobegne prerano na Zapad. Na kraju je zbog cele situacije završio na Istoku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Delije Sever

    16. februar 2016 | 13:49

    Za dobrog i talentovanog igraca nema prepreka ! Dobro dosao u Srbiju !

  • misirac

    16. februar 2016 | 15:02

    Dobro nam došao mališa! Ispali bi veliki seljaci ako ikad klinac bude prozivan zbog nacionalnosti. On nema blage veze o tome, rodio se posle rata... Klinac je, voli basket i ima petlju da tako mlad dođje ovde i igra za naš tim. Sigurno su mu punili uši tamo, a tek kad krene u dresu Mege da puni Cedevitu, Cibonu... Dajte klincu veliku podršku!

  • Capo

    16. februar 2016 | 13:26

    Ajde blago nama pa da zaigraš i za Srbiju jednog dana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA