KOŠARKAŠI, POKAŽITE SE: Svaki poen na Kupu Koraća vredeće 3 evra!

Sav zarađen novac ići će u dobrotvorne svrhe

  • 4

Kompanija Telekom Srbija, jedan od sponzora Košarkaškog saveza Srbije, tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu za svaki poen doniraće tri evra u dinarskoj protivvrednosti za humanitarne svrhe.

Kako se navodi u saopštenju, donacija je namenjena najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima sledećih ustanova: Specijalnoj školi "Bubanj", Ustanovi socijalne zaštite centar "Mara", Domu za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović" i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje "14. oktobar".

- Na ovaj način, turnir koji nosi ime velikog čoveka i košarkaša Radivoja Koraća poslaće i humanu, ljudsku poruku o solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija. Telekom Srbija poziva sve Nišlije i ljubitelje košarke u halu Čair gde će, pored prilike da gledaju najbolje srpske klubove, moći da učestvuju i u brojnim zanimljivim košarkaškim igrama i tako osvoje mobilni telefon i druge nagrade namenjene najuspešnijima. Nadamo se da će strelci biti raspoloženi, pa pozivamo trenere i košarkaše da se igra na koš više - poručuju iz Telekoma.

Na završnom turniru Kupa Koraća, koji počinje u četvrtak, odigraće se ukupno sedam utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mishko

    17. februar 2016 | 14:52

    7 utakmica x 150 poena x 3 evra = malo vise od 3000 evra ... Stvarno su se prekrsili sto bi rekli mi nislije ... Za toliku kompaniju 3000e je smesna cifra, oni toliko potrose samo jedan dan za kafe i vodu za zaposljene ... Sramota!

  • Nikola

    17. februar 2016 | 15:40

    Ne može da ih košta više od 4000 evra, baš su se pretrgli...

  • Normalan

    17. februar 2016 | 17:11

    Znaci od Zvezde u polufinalu najmanje 300 evra, od grobara bar 150.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA