Vahid i Lijanko debituju za Srbiju!

Fudbaler Sao Paola i njegov zemljak iz Meca pozvani za meč omladinaca protiv Španije

  • 11

Mladi fudbaler Sao Paula Lijanko Vojnović debitovaće za omladinsku reprezentaciju Srbije protiv Španije u prijateljskoj utkamici 2. marta u Staroj Pazovi.

>>> Brazilac Lianko prihvatio ponudu FSS, igraće za Srbiju! (VIDEO)

Lijanko će ipak propustiti proveru sa Bugarskom šest dana ranije, a selektor Branislav Nikolić je od "stranaca" za taj meč pozvao debitante Vahida Selimovića (Mec) i Milisava Popovića (Keln).

Omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje poslednji krug kvalifikacija za prvenstvo Evrope, kada će od 24. do 29. marta biti domaćin Francuskoj, Danskoj i Crnoj Gori.

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj igra se od 11. do 24. jula.

Na spisku se nalaze:

Golmani Vanja Milinković-Savić (Leh), Jovan Vićić (Crvena zvezda).

Odbrana: Marko Mijailović (Crvena zvezda), Bojan Avramović (Altah), Nikola Milenković (Partizan), Miloš Zlatković (OFK Beograd), Filip Stanković (Crvena zvezda), Vahid Selimović (Mec).

Vezni red: Nemanja Glavčić (Teleoptik), Filip Jović (Teleoptik), Nikola Mitrović (Radnički, Niš), Nikola Cuckić (OFK Beograd), Stefan Janković (OFK Beograd), Nemanja Stanković (Žilina).

Napadači: Aleksandar Lutovac (Rad), Borko Duronjić (OFK Beograd), Miloš Aćimović (Zrinjski), Milislav Popović (Keln).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorcilo

    17. februar 2016 | 14:57

    A Zivkovic? Pa ja kao zvezdas sam se nadao da dete zaigra. Zasluzio je da se nadje na spisku. Sistematski mu se karijera unistava. Sram vas bilo u FSS-u

  • zlatibor

    17. februar 2016 | 19:01

    Ništa ljudi, zar vas nije sramota da ispunjavate želje partizana, svaka čast klincima teleoptika koji su pozvani ali Živković je bre klasa za sve pozvane sa spiska a to što pokušavate da ga sistemski uništite, nemate za to vremena broji sitno, tačnije, sve je toplije, stiže jun. Definitivno Srbiji netreba držvni udar već pod hitno,, UDAR NA FSS,,

  • Nik

    17. februar 2016 | 16:39

    @gorcilo Zivkovic ne pripada ovom uzrastu igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA