Fudbaler Šalkea opljačkan dok je davao intervju?!

Denis Aogo razmisliće dobro gde su mu stvari kada sledeći put bude stao pred kamere

  • 0

Ekspedicija nemačkog Šalkea u sredu se ukrcala na let za Ukrajinu, gde ekipu iz Gelzenkirhena dan kasnije čeka prvi duel 1/16 finala Liga Evrope protiv Šahtjora.

U avionu se našao i defanzivac Denis Aogo, iako je nedugo pre leta doživeo neprijatnost prve vrste - opljačkan je na aerodromu u trenutku dok je davao intervju nemačkim medijima?!

Naime, Aogo je torbu sa stvarima odložio negde sa strane ne sluteći da će samo nekoliko minuta kasnije njegove stvari biti plen u rukama lopova.

Kada je završio razgovor sa novinarima, Aogo se pridružio ekipi, ali torbe nije bilo, pa je u prvi mah pomislio da je u pitanju šala koju su mu priredili saigrači, međutim ubrzo je shvatio da je opljačkan.

Aviokompanija je dozvolila Aogu da se bez karte i dokumenata ukrca na let, a dobre vesti sačekale su ga po dolasku u Ukrajinu: njegova torba je pronađena, doduše bez laptopa i nekoliko sitnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA