IZVINITE, I JA SAM ZAPANJENA: Ronda digla prašinu zbog ove svoje fotošopirane fotke

UFC fajterka se javno izvinila zbog stvari koja se danas smatra najnormalnijom u svetu šoubiza

  • 0

Američka UFC fajterka Ronda Rouzi javno se izvinila na svom Instagram profilu zbog toga što je njena fotografija sa gostovanja u jednoj emisiji prerađena fotošopom.

Fotografija je s gostovanja u šou programu Džimija Falona, a na priloženom kolažu se vidi da se malo "popravlja" njena desna ruka da izgleda mršavije.

Njeni navijači su to primetili.

Međutim, dorađivanje nije tražila ona. Baš nedavno je bila deo izazovne "body paint" akcije renomiranog magazina "Sports Ilustrejted".

"Moram svima da se izvinim što sam objavila fotografiju za socijalne mreže s gostovanja kod Falona, za koju nisam znala da je fotošopirana kako bi moja ruka delovala manje. Neću da kažem ko je to uradio, znam samo da nije bilo loše namere. Ipak, to je protiv svakog mog uverenja i ja sam jako ponosna na svaki deo svog tela. I uveravam vas da se ovo nikad više neće ponoviti. Baš sam zapanjena i nadam se da će ti mi oprostiti," napsala je Ronda Rouzi.

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA