Engleski huligani divljali: Svom igraču umalo izbili oko! (VIDEO)

Nepoznati počinilac, razočaran eliminacijom ekipe iz FA Kupa, bes iskalio na Krisu Brantu

  • 1

Vest Bromvič Albion poražen je 3:1 od drugoligaša Redinga i eliminisan iz FA Kupa, a takav epilog meča propisno je naljutio navijače Premijerligaša iz Birmingema.

>>> FA KUP: Arsenal u čudu zbog golmana iz Prijedora!

Grupa fanova gostujućeg kluba bila je na tribinama stadiona "Madejski", ali njihova podrška nije pomogla ekipi da izbegne neuspeh protiv drugoligaša.

Pored toga što su se međusobno sukobili na tribini, pojedinci su potpuno "izgubili glavu" , toliko da su gađali svoje igrače?!

Na meti huligana našao se Kris Brant koga su pogodili kovanicom od dve funte, prenose engleski mediji.

- Posle meča sam prilazio našim navijačima i neko od njih je mislio da je "ok" ako gađaju svoje igrače. Zgrožen sam! - bio je komentar šokiranog Branta, koji je želeo da pokloni dres jednom dečaku, ali ga je u tom trenutku "projektil" pogodio u lice, malo ispod oka.

- Danas smo bili svedoci incidenta u kome je igrač sa preko 300 utakmica zamalo ostao bez oka. To je neprihvatljivo! Nadam se da će policija pronaći počinioca, jer ovo nema veze sa klubom, ovo je kriminal. Ovo je jedan od najgorih prizora kojima sam prisustvovao, da navijači gađaju svoje igrače - rekao je trener VBA Toni Pulis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA