Lalatović: Pijani trener Spartaka me vređao!

Strateg Subotičana Čerišev bio "nacvrcan" za vreme utakmice, tvrdi trener Voše

  • 9

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle meča sa Spartakom da je strateg gostujućeg tima, Rus Andrej Černišov, bio pripit?!

Neposredno po završetku duela na "Karađorđu", završenim rezultatom 1:1, dvojica trenera su se verbalno sukobila, a mladi stručnjak je "čuo" još nešto iz usta Rusa, sem psovki.

- Nisam imao ništa sa kolegom. Prišao sam sudijama i zamerio im što nisu u potpunosti nadoknadili vreme koje je izgubljeno u finišu utakmice kada je ukazivana lekarska pomoć golmanu Spartaka, da bi se onda, ničim izazvan, umešao Černišov - rekao je Lalatović, dodavši: 

- Meni je delovao pripito. Razumem ruski, opsovao me je, ja sam mu uzvratio na njegovom jeziku - izjavio je Lalatović, a prenosi Sportski žurnal.

Trener Subotičana bio je potpuno smiren...

- Sitne čarke, uobičajene kada su povećane tenzije. Izvinio sam se kolegi - kratak je bio Černišov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    21. februar 2016 | 10:39

    Ovaj defenitivno ima mentalnih problema, covek je zreo za psihijatra, a ne za trenera..bas uvek njega neko vredja, uvek mu neko drugi kriv..

  • XxX

    21. februar 2016 | 10:32

    Vecito neki problemi sa ovim Lalatovicem. To se desi kad disciplinska komisija trazi alibi da ga ne kazni za sramotno ponasanje koje je demonstrirao hiljadu puta.

  • Rale

    21. februar 2016 | 11:51

    Sa ovim Lalatovicem uvek nika zajebancija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA