Džikić o pobedi u derbiju: Kad nateraš Zvezdu da pruži sve od sebe, e to je posao!

Dejan Radonjić složio se sa kolegom da je Partizan potpuno zasluženo dobio utakmicu

  • 14

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić, posle pobede nad Crvenom zvezdom i plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća, rekao je da mora da bude zadovoljan, posebno jer je ostvaren protiv evroligaške ekipe, ali je dodao da tim još može bolje.

>>> Kvinsi Miler ušao u autobus Partizana! (VIDEO)

- Kad nateraš Zvezdu da pruži sve od sebe tada moraš da budeš zadovoljan - bio je najjači utisak Džikića posle pobede.

- I jedni i drugi došli smo "iskilavljeni" ovde. Ako je Jović prvi generator Zvezde, ne možete da očekujete da isto igra sa njima. Mi imamo druge probleme, Cvetković, Vilson, Murić je od mene pokupio stomačni virus. Puno je stvari kojima sam zadovoljan, ali moraćemo da radimo na odbrani, jer mislim da moramo bolje.

Kada je u pitanje finale sa Mega Leksom Džikić je zahvalio kolegi Dejanu Milojeviću što mu je poželeo plasman u finale i da tamo izgubi od njega.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Voli on da se šali. Oni će gore-dole, a mi ćemo pokušati da im se suprostavimo. Iscrpljeni jesmo, Mega igra izvanredno, ima odlične mlade igrače, opet će izbaciti nekog za prvih 15 na draftu. Biće nam teško, ali imaćemo i motivacije, siguran sam da to neće biti problem - istakao je Džikić.

>>> Nervozni Lazić hteo da ode, Radonjić ga vratio na konferenciju! (VIDEO)

Zvezdin trener Dejan Radonjić cecstitao je komšijama na zasluženoj pobedi.

- Bili su bolji od nas. Mi smo odigrali meč sa parametrima koji protiv dobrog Partizana ne mogu da omoguće dobar rezultat. Veliki broj izgubljenih lopti, promašenih slobodnih bacanja, njihovih skokova u napadu sve govori. Idemo dalje, nadam se da ćemo u narednim utakmicama biti kompletni - poručio je Radonjić.

Finale Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Mega Leksa igra se u nedelju od 21 sat.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    21. februar 2016 | 10:55

    Ko je sada kriv?U fudbalu Tole,mada njega vise ne optuzuju,mozda ce opet poceti sa ""Svinjo debela".Da je u Partizan ulozeno polovina novca koliko je ulozeno u ovaj modifikovani FMP,imali bi zaggarantovano jos jedno mesto u Evro ligi.

  • Nusknvp

    21. februar 2016 | 10:45

    2/2 sa garaganima za manje od mesec dana, ove preko puta vec uhvatila paranoja..posle Duleta, sad ih jase Dzile :) Da je Dzile bio od pocetka na klupi umesto onog neznalice Bozica sigurno bi jurili play-off u ABA..

  • Alo!!!

    21. februar 2016 | 12:51

    Kriv je Radonjic.A meni je samo krivo sto je Zvezda izgubila od partizana koji je trenutno jedan od losijih timova koje sam ja ikada video.Ali je Zvezda bila juce jos gora.Vidi se na igracima da nemaju zelje za igrom.Tu nesto mora da se promeni.Da u jednom periodu igre od 8 minuta damo 2 kosa a u drugom od 4 damo 0 koseva,to je onda stvarno dno dna.I pored svega toga izgubimo 8 razlike.Da smo ovako igrali protiv bilo kog ozbiljnijeg kluba nilo bi preko 30 razlike.Malo neka razmisle sta rade i za koga igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA