Da li je ovo kraj za Princa Rima? Toti izbačen iz tima!

Trener Spaleti izostavio legendu kluba za utakmicu protiv Palerma

  • 8

Puklo je na relaciji Lučano Spaleti - Frančesko Toti!

Trener "vučice" isključio je iz tima legendarnog fudbalera za meč sa Palermom zbog nediscipline, preneli su italijanski mediji.

- Toti je mirno primio odluku, pokupio stvari posle doručka u trening centru i otišao - navode Italijani.

Spaleti je očigledno kaznio ikonu kluba zbog intervjua u kome je Toti pričao o svom statusu u ekipi za koju je ove sezone odigrao samo tri utakmice, sve tri kao rezerva.

- Ne mogu da ostanem u ovakvoj Romi. Boli me što sedim na klupi. Razumem da se u mojim godinama igra manje, ali da završim karijeru na ovakav način je loše za mene i za ono što sam dao Romi. Zahtevam više poštovanja za ono što sam uradio ovde - rekao je Toti, a samo dan kasnije desilo mu se da ga Spaleti udalji iz ekipe.

Totiju ugovor ističe na kraju sezone, ali posle ovog incidenta otvara se pitanje da li će doći do sporazumnog raskida Rimljana i 39-godišnjeg velikana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa the pro

    21. februar 2016 | 13:37

    Legenda

  • Pedala

    21. februar 2016 | 15:08

    Pa nije to bas tako,nece on sigurno zbog par nesuglasica da raskine ugovor,bice sportski direktor kluba od sledece sezone i to je odavno jasno.Kao sportski direktor ne rizikuje nista,na taj nacin ce do kraja zivota provesti u romi i biti svakako najveca legenda tog kluba svih vremena a i vise od toga,dok bi kao trener rizikovao da prodje kao morientes,inzagi,sedorf,itd,jer mu tako niko ne garantuje uspeh a pogotovu ne ostanak u klubu.A siguran sam da novine ovakve stvari preuvelicavaju kao sto to rade svi drugi mediji...moglo je to da bude uzvuceno iz konteksta,mogo je da glumi pozrtvovanje,da reklamira svoju ljubav prema klubu,itd...ipak oni od njegovog imena zarade milione sirom sveta...a spaleti je mogo da proba neke nove klince ili bilo sta drugo sto naravno posle novine oblikuju kako njima odgovara.I stiven dzerard je rekao da je toti za njega najveci svih vremena bas zbog odanosti klubu a on sigurno zna kako je bilo odbijati najvece evropske klubove kao i sanse za osvajanjima i uspehe,koje budimo realni,nisu imali u toj meri u svojim klubovima.Setite se,toti je 2000 godine odbio najvecu ponudu real madrida koji taj klub ikad ponudio nekom igracu do tad.Jedan je toti!!!

  • Bivsi Debeli

    21. februar 2016 | 15:56

    Ako sam ne osjetis kada treba da odes, onda te otjeraju!To nije lijep zavrsetak jedne izuzetne karijere, zalosno i za klub i za igraca.Teren ne trpi stare zasluge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA