Fudbaleri na ramenima Delija: Grujić i Srnić u transu pevali pesmu koja dira u srce sve navijače Zvezde (VIDEO)

Zvezdaši iz Bijeljine bili sjajni domaćini crveno-beloj delegaciji

  • 15

Prvotimci Crvene zvezde Marko Grujić, Mihailo Ristić, Slavoljub Srnić i Dejan Joveljić, zajedno sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, uveličali su, sada već tradicionalno "crveno-belo veče" organizovano u Bijeljini, u organizaciji Kluba navijača Zvezde iz tog grada.

Veselju je prisustvovao i nekadašnji fudbaler Zvezde Ognjen Koroman, kao i porodica Luke Jovića, doskorašnjeg napadača beogradskog kluba, koji je nedavno prešao u Benfiku.

Najupečatljiviji momenat fešte bio je dolazak aktuelnih prvotimaca na čelu s Grujićem. Stotinak okupljenih navijača sakndiralo je njihova imena, a kasnije su, na vrhuncu veselja, uz omiljene pesme dizali igrače na ramena.

- Ljubav navijača iz Bjeljine i Republike Srpske prema Zvezdi se ne može opisati. To jednostavno treba doživeti. Drago mi je da su i naši prvotimci osetili tu ogromnu emociju. Hvala od srca klubu naših navijača u Bijeljini kao i gospodinu Stanišiću - rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović koji je pre same svečanosti prisustvovao i redovnoj godišnjoj skupštini Kluba navijača Crvene zvezde u Bijeljini.

Da cela fešta dobije i humanitarnu crtu, pobrinuli se domaćini organizavši specijalnu tombolu u kojoj je sponzor i partner FK Crvena zvezda, kompanija „Terme Čatež“, obezbedila glavnu nagradu. Sav prihod od tombole išao je za Goraždevac, preko fondacije „Delije sever“.

Zvezdinu delegaciju ugostio je i Boris Stanišić, vlasnik Etno sela Stanišić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Detlic

    22. februar 2016 | 19:59

    Jesu li svi gosti dobili po zlatan zub.Ne vidim ni Perhana ni Merdzana da li su i oni bili na proslavi?

  • GROBARI PROKUPLJE

    22. februar 2016 | 19:26

    Četnička posla. Živeo drug Tito živeo drug Vučela živela KPJ.ŽIVEO PARTIZAN SMET FAŠIZMU!!!

  • MoJaCrVeNaZvEzDa<3

    23. februar 2016 | 19:17

    Ristica niste ubacili u naslov,on je najbitniji,rodjen je u Bijeljini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA