Koševi tokom Kupa doneli 4.000 evra mališanima u Nišu

Na sedam utakmica u "Čairu" ukupno je postignuto 1.098 poena

  • 1

Kompanija Telekom Srbija doniraće 4.000 evra u dinarskoj protivvrednosti mladim Nišlijama na osnovu humanitarne akcije u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije (KSS) tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Kao što je i najavljeno Telekom će za svaki postignuti poen uplatiti po tri evra, što je ukupno 3.294 evra, s obzirom na to da je na sedam utakmica postignuto 1.098 poena.

Takođe, kako je saopšteno iz Telekoma, odlučeno je da se u donaciju dodaji poeni mališana kojima je donacija namenjena, a koji su imali priliku da svoje košarkaško umeće pokažu na poluvremenima utakmica.

Tako je ukupan iznos donacije dostigao 4.000 evra i biće ravnomerno raspodeljen sledećim ustanovama: Specijalnoj školi "Bubanj", Ustanovi socijalne zaštite centar "Mara", Domu za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović" i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje "14. oktobar" iz Niša.

Trofej Kupa Radivoja Koraća osvojio je Mega Leks, koji je u finalu savladao Partizan 85:80.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    23. februar 2016 | 08:43

    Velika zahvalnost Andriji Milutinovicu koji je ucestvovao sa 3 eura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA