Iliev najavio potpuno drugačiji Partizan u derbiju: Imao je i poruku za Grobare zbog vređanja uprave

Sportski direktor crno-belih ističe da je očekivao veće razumevanje navijača na startu polusezone zbog podmlađianja tima

  • 46

Bura nezadovoljstva viđena je kod Grobara na Karaburmi posle poraza Partizana od OFK Beograda na startu drugog dela sezone. Uprava crno-belih je žestoko izvređana, a povodom toga oglasio se i sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

On je u izjavi za Sport istakao da je očekivao veće razumevanje i veću podršku ekipi koja je podmlađena i za koju je rečeno da se očekuje da prave igre pruža tek od sledeće sezone.

- Moram da priznam da sam očekivao malo više razimevanja i strpljenje javnosti i navijača, jer smo nekoliko puta napominjali da pravimo tim za leto i da će predstojeća polusezona poslužiti za uigravanje i uvođenje naše najtalentovanije dece u takmičarski pogon. Nažalost, kod nas u Srbiji nema strpljenja ni za šta.

>>> Abubakar odbio da igra protiv OFK Beograda!

- Svi bi sve i odmah, traže se glave, mane. Gleda se samo ono što nije dobro. Očekivao sam, ipak, tako nešto. Ponavljam da sam spreman da preuzmem svu odgovornost na sebe i trpim kritike, ali i da na kraju izguramo ono što smo započeli.

Na pitanje brinu li ga kritike sa tribine, Iliev ističe da razume nezadovoljstvo, ali moli navijače za strpljenje.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

- Svima nam je teško u ovoj sezoni. Partizan je svoje navijače navikao na najbolje i zato su sada revoltirani. Molim ih za strpljenje jer smo u velikoj tranziciji. Promenili smo kompletan stručni i igrački kadar i potrebno je vreme da se kockice slože. Ništa ne može preko noći i zato nam je potrebna podrška da ideju iznesemo do kraja. Siguran sam da će uskoro biti srećni zbog uspeha svog kluba.

Sportski direktor Partizana veruje da bi to moglo da bude već u predstojećem 150. večitom derbiju, gde najavljuje potpuno drugačije izdanje crno-belih.

>>> Partizan predstavio napadača, Iliev tvrdi: Davaće golove za dve devetke!

- To će biti sasvim drugačiji meč. Pre svega zbog činjenice da čemo u sastavu imati nekoliko standardnih prvotimaca, koji sticajem okolnosti nisu mogli da igraju protiv OFK Beograda. Sa pet - šest iskusnih igrača, tim će dobiti neku sasvim novu dimenziju i čvrsto verujem, biti daleko ubedljiviji nego u proteklom meču - zaključio je Iliev, koji je najavio i prodaju Abubakara, koji je odbio da igra na utakmici protiv OFK-a jer zahteva transfer u Kinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    23. februar 2016 | 10:15

    Blago zvezdasima dok ste ti i Tomic u Partizanu.

  • Dr. za rock and roll

    23. februar 2016 | 08:38

    Kad puknu petardu bice to neki sasvim drugi tim, slazem se.

  • JV

    23. februar 2016 | 10:25

    AJDE NE MITINGUJ VISE....TI OVO TI ONO DOSADAN SI BRE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA