Anđus se vraća jači nego ikad!

Kontroverzni novinar se posle kraće pauze vraća na male ekrane

  • 13
Dejan Anđus, novinar Foto: Petar Lazović

Voditelj KCN televizije Dejan Anđus vraća se na male ekrane sa svojom emisijom o sportu. Nije ga bilo nekoliko nedelja, posle pisanja Blica da je platio za seks sa maloletnicom (16), ali je u ponedeljak uveče na svom profilu na Tviteru najavio novu emisiju.

- Sutra u istom terminu, na istom mestu nastavljamo priču o fudbalu i košarci, u demokratskom društvu, na demokratski način.

Posle pomenutog teksta, Anđus se našao i na meti navijača Crvene zvezde, koji su ga tim povodom vređali na utakmici Evrolige između Zvezde i Lokomotive u Pioniru.

Posvetili su mu barjak i pesmu, koja je jedno vreme bila na repertoaru u Pioniru.

Nema sumnje, večeras od 22.00 na KCN 1 očekuje nas burna emisija. Anđus nije odgovarao posle teksta o njemu i navodnom plaćanju seksa sa maloletnicom, a ovo će biti prilika za tako nešto. Takođe, biće tema na pretek posle završenog Kupa Radivoja Koraća, te prvih utakmica prolećnog dela fudbalske Superlige i najavu 150. večitog derbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA