Huk: Hodaću po ringu čiste savesti! Afolabi: Moraće da me ubije za pojas! (VIDEO)

Duel dva boksera za kruzer titulu prvaka sveta u WBO verziji počeo je već verbalnim obračunom na konferenciji za medije

  • 2

Ove subote 27.februara 2015 godine u Haleu (Vestfalija),Nemačka, održaće se meč između Muamera Hukića (38-3-1) kao izazivača i Ola Afolabija( 22-4-4) .

>>> HUK HOĆE SVETSKI TRON: Pogledajte najavu za meč koji ćete gledati u subotu! (VIDEO)

Direktan prenos ovog bokserkog spektakla naši gledaoci će moći da prate na RTV PINK 2 sa početkom u 22:15. Prenos meča za Srbiju je organizovala promoterska kuća "Mega promotion system" zahvaljujući saradnji sa promoterskom kućom ’’Huck sport promotion"

>>> Senzacija: Marko Nikolić radi uvertiru meča Marka Huka (FOTO)

Hukić je izgubio WBO titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji i u subotu će pokušati ponovo da postane prvak sveta ali u drugoj bokserskoj verziji i to ponovo na ’’ Gerry weber stadionu ’’ gde je 30.avgusta 2014. godine upisan u istoriji sa svojom 13.odbranom titule u WBO verziji.

Foto: Promo Foto: Promo

Vladajući šampion u IBO verziji kruzer kategoriji Ola Afolabi i izazivač Mumaer Hukić su počeli sa razmenom verbalnih udaraca uoći svog dugo očekivanog susreta na ’’GERRY WEBER STADION-u’’ u Haleu, Nemačka.

Na završnoj konferenciji za novinare njih dvojica su podelili svoja razmišljanja pred susret u ringu.

Pogledajte njihov poslednji duel:

- Najvažnija borba u mom životu.Već dugo se nisam osećao ovako dobro uoči borbe. Ja sam svoj zadatak uradio i hodaću po ringu čiste savesti. Kao što sam rekao, ovo je definitivno najvažnija borba u mom životu.

- Naravno da imam veliki pritisak ali sam dovoljno stručan da taj pritisak okrenem u svoju korist - rekao je Hukić

Njegov rival Ola Afolabi je takođe ponostno replicirao Hukiću.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ja sam na samom vrhu ove verzije. To je pomalo kao fudbal: ako želite da budete najbolji morate da pobedite sve najbolje. Ovo će biti bliska borba. Ja sam spreman da idem i na distancu, ali ne bih imao ništa protiv da završim ranije. Ovo je četvrti put da se srećemo ali sam ja prvak ovaj put. Samouveren sam jer sam bolji čovek.

- Naporno sam trenirao i ovde sam došao kao šampion. U poslednjem meču Muamer je izgubio dok sam ja pobedio u svom stilu. Moraće da me ubije da bi taj pojas uzeo od mene

Hukićev trener, Varol Vekiloglu veruje u svog pulena:

- Hukićev problem tokom poslednje borbe je bio fitnes. Mi smo to promenili. On je psihički i fizički u top formi. Radujem se da trenutku da oslobodi svoju moć unutar ringa. Verujem da Mumer zna šta radi, on je vrhunski profesionalac i veoma disciplinovan - rekao je Vekiloglu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA