NEMOJTE DA SE PLAŠITE! Ovo su poruke bivših igrača za Partizan pred 150. derbi! (VIDEO)

Crno-beli su putem video poruka dobijali podršku od bivših igrača kluba iz Humske, poput Nikole Drinčića, Vladimira Stojkovića, Milana Lukača...

  • 46
Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

Fudbaleri Partizana predvođeni sportskim direktorom Ivicom Ilievim gosotvali su emisiji Ognjena Amidžića na TV "Pink", gde su ugavnom razgovarali o predstojećem 150. Večitom derbiju.

Mnogi od njih će prvi put osetititi draž igranja sa najljućim rivalom, a pobeda u takvom duelu može nekad biti vrednija i od same titule, kako je rekao Iliev.

Crno-beli su putem video poruka dobijali podršku od bivših igrača kluba iz Humske, poput Nikole Drinčića, Vladimira Stojkovića, Milana Lukača, Nemanje Kojiće, Milana Smiljanića, Petra Škuletića, Miloša Jojića, u telefonom se javio i Nikola Ninković.

Deluje da je jednu od najjačih poruka ostavio bivši golman Stojković.

- Nemojte da se plašite, pokažite šta znate i umete. Pokažite srce. Verujem da će Ivan Tomić zna kako se dobijaju derbiji i da će spremiti pravu taktiku, i slušajte Sašu Ilića. Klub je u teškoj situaciji, izađite na teren i izgarajte svih 90 minuta i niko vam ništa ne može reći - rekao je popularni Stojke, dok je Lola Smiljanić istakao da je potrebna "hladna glava, i toplo srce".

Jojić, koji je doneo Partizanu pobedu u jednom derbiju u poslednjem minutu, rekao je:

- Kad dođete u Partizan, prvo što naučite je da volite klub, a potom razvijate lojalnost. Tako je bilo pre nas, tako će biti uvek. Igrajte najbolje što umete, i moram da vam kažem: nemojte da čekate poslednji minut.

Pogledajte sve poruke za  igrače Partizana:

A pogledajte i ostatak razgovora u "AmiG Show"-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA