Huligani Marseja orgijali u Baskiji (VIDEO)

Okršaj u Bilbaou bilo je "drugo poluvreme" nereda koji su počeli pre nedelju dana u Francuskoj

  • 2

Međunarodne utakmice idealna su prilika da i navijači, pored fudbalera, pokažu "ko su i šta su" van okvira svoje države.

>>> Huligani Galatasaraja zapalili Rim, pa završili krvavih glava (VIDEO)

U danu kada su igrane revanš utakmice 1/16 finala Lige Evrope dogodila su se dva ozbiljna huliganska ispada, jedan u Rimu u režiji pristalica Galatasaraja, a drugi u Bilbaou, gde je gostovao Marsej, a gde je taj francuski klub - tu su i njegovi verni navijači koji vole "dobru zabavu".

Okršaj u Baskiji je zapravo bio nastavak onoga što se događalo na ulicama francuskog lučkog grada pre nedelju dana, kada je takođe bilo svega i svačega.

Prema izveštajima francuskh medija nekoliko sukoba dogodilo se pre same utakmice, a snimci koji su u međuvremenu "procurili" potvrđuju da je bilo zaista žestoko, pa su jake policijske snage imale pune ruke posla da zavedu red.

I na prilazu stadionu bilo je tenzija, gde je policija na silu primorala gostujuće navijače da uđu na tribine, kako bi konačno zavladao mir na gradskim ulicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. februar 2016 | 10:58

    Šteta što im tamo nema Delija kao onomad 1991. godine. Bili bi manji od mahovog zrna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA