Imamo vezu u FIFA: Tole glasao za Infantina

FSS je stao uz pobednika, uz koga je bio i kada se govorilo da nije favorit u konkurenciji šeika Salimana

  • 6
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rukovodstvo FSS-a glasalo je za Đanija Infantina za novog predsednika FIFA. Tomislav Karadžić je doskorašnjem generalnom sekretaru Svetske kuće fudbala dao podršku i uverenje da će glasati za njega još tokom izborne kampanje.

>>> POČINJE NOVA ERA FUDBALA: Đani Infantino izabran za novog predsednika FIFA

Iako je šeik Saliman bio favorit prema prognozama i kladionicama uoči glasanja, naš Savez je ostao uz Infantina, a Švajcarac je na kraju i pobedio, pošto je u drugom krugu glasanja dobio više od 50% glasova.

FSS je i ovoga puta stao uz pobednika, a podsetimo da je slično bilo i na nekoliko prethodnih izbora, kada je za prvog čoveka FIFA izabran Sep Blater, a za UEFA Mišel Platini.

Da li će ova podrška Infantinu značiti i određene privilegije koje će srpski fudbal imati u budućnosti, ostaje nam da vidimo u naredne tri godine, koliko traje mandat novog predsednika Svetske fudbalske federacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    26. februar 2016 | 18:59

    A jesili mu rekao tole da je albanija namestila utakmicu ili ces precutati kao i za onu famoznu djenovu kada si rekao da znas ko stoji iza tog haosa pa si posle zanemeo jedva ceka srbija da ti vidi ledja.

  • DENI

    26. februar 2016 | 19:05

    Kakva je to veza,kada je ovaj obecao da ako postane Presednik FIFE da ce Kosovo u skorije vreme postati punopravni clan te organizacije.

  • Nikola

    26. februar 2016 | 18:51

    E neka je i on nesto pametno uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA