Vuković: Nije bilo lepo, pobedu je donela motivacija

Selektor "orlova" zadovoljan i obećava "nešto veliko"

  • 0

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da je odbrana bila ključ pobede naše selekcije nad Poljskom na startu Evropskog šampionata u Beogradu (22:18).

- Nadam se da je publika uživala u našoj čvrstoj odbrani. Istina, nije bilo lepote u igri, ili nekih vrhunskih poteza, ali važno je da smo bili visoko motivisani što nam je i donelo pobedu - rekao je Vuković.

On je čestitao protivnicima na fer pleju, ali je dodao da je cela utakmica podsećala na igru od pre 20-30 godina, kada se nije postizalo mnogo golova. Vuković je poručio da naša reprezentacija želi da na ovom šampionatu ode što dalje.

- Želimo pred našom publikom da napravimo nešto veliko, što će biti upamćeno - naglasio je Vuković.

Jedan od najboljih u našem timu Ivan Nikčević takođe je ocenio da je odbrana uradila lavovski deo posla na utakmici protiv Poljske.

- Imali smo sjajnu odbranu na čelu sa Stanićem i to nam je donelo pobedu. Naravno, važan faktor uspeha bila je i ova sjajna publika - rekao je Nikčević, koji je uz Vujina bio najefikasniji igrač meča sa šest golova.

Poljski selektor čestitao je reprezentaciji Srbije na ubedljivoj pobedi.

- Srbija je bila bolja i zasluženo je trijumfovala. Što se nas tiče, igrali smo agresivno, ali potpuno neefikasno, rekao bih katastrofalno - rekao je Venta, i dodao da je poljski tim pravio neoprostivo veliki broj grešaka i da je igrao "kao bez glave".

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA